Inside

Посетителски стол FIRE CROSS

Базова Цена: 865.00 лв. с ДДС

  • посетителски стол с плътни подлакътници
  • стилна статична алуминиева кръстачка
  • газов амортисьор за регулиране на височината
  • облегалка и седалка от високоустойчива инжектирана полиуретанова пяна
  • тапициран с дамаска, вълна, естествена или изкуствена кожа в цвят по избор
  • максимално натоварване 120 кг
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
Studio plus

​Посетителският стол FIRE CROSS е една добра възможност да внесете удобство, комфорт, цвят и стил във всяко едно помещение. Искате ли да се почувствате като у дома си, независимо от това, че сте в другия край на града? Ние от Антарес България имаме страхотно предложение за вас. Възползвайте се от нашите уникални мебели, които са в състояние да ви предложат всичко онова, от което се нуждае тялото ви, за да функционира правилно.

Висококачествените материали, участващи в направата на посетителския стол FIRE CROSS гарантират за дългия му експлоатационен живот. Столът разполага с меки и плътни подлакътници, върху които да отпускате ръцете си и те да не изпитват умора през часовете, които прекарвате в седнало положение.

Посетителски стол FIRE CROSS – удобство, стил и комфорт

Стилната хромирана кръстачка с газов амортисьор е само едно от нещата, подчертаващи класата на този стол. И това не е всичко. Газовият амортисьор позволява да чувствате оптимално удобство, докато сте в седнало положение.

Облегалката и седалката са едни от най-важните детайли, които в никакъв случай не бива да пренебрегваме. Те са предпоставка за правилно заемане на поза на седене. Благодарение на това вие не ще страдате от гръбначни изкривявания или друг вид травми, които се лекуват години наред.

Облегалката и седалката са изработени от високоустойчива инжектирана полиуретанова пяна. Тапицировката на стола е лицето на неговата визия. Можете да избирате сред няколко вида материали – естествена кожа, изкуствена кожа, вълна или дамаска. Ние ви гарантираме, че какъвто и да е вашият избор, то вие ще усетите разликата с всички останали посетителски столове, предложени ви на пазара. Ние сме по добри от останалите наши конкуренти и това го доказваме като ви предоставяме 6 месеца гаранционен срок. Никой друг не е в състояние да ви гарантира с тази продължителност за качество. Максималното натоварване на стола е до 120 кг.


Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Дамаска:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина 68-79 см Вид: Кашон Гаранция 60 месеца
Ширина: 42-62 см Тегло: Наличност: Доставка до 25 работни дни
Дълбочина на седалката: 44 см Обем: Подлакътници:
Височина на седалката: 38-49 см Максимално тегло на потребител: 120 кг

Вход за Партньори