Inside

Посетителски стол DAMA

Базова Цена: 182.00 лв. с ДДС

  • посетителски стол с правоъгълна форма на облегалката
  • седалка и облегалка от полиуретанова пяна, тапицирани с дамаска, вълна или еко кожа в цвят по избор
  • тапицирани подлакътници
  • черна рамка с профил 30 x 15 mm
  • възможност за стифиране до 5 бр
  • максимално натоварване до 120 кг
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
  • европейски сертификат TÜV по стандарти за качество, размери и безопасност

 

Classic

​Посетителският стол DAMA е стилно, класическо и с изчистена визия решение, което би могло да се прибави към обзавеждането на всяко едно помещение, без да има значение за какво се използва то. Столът се изработва с правоъгълна форма на облегалката, която допринася за стилното му излъчване и удобството, което съумява да достави на вашия гръб. Седалката и облегалката се изработват от полиуретанова пяна. Посетителката мебел се предлага тапицирана с дамаска или еко кожа. Цветът е изцяло по ваш избор. Бихте могли да го съчетаете с останалата част от обзавеждането или да заложите на нещо ново, различно и свежо.

Посетителски стол DAMA – иновативен дизайн за най-капризните вкусове

Независимо от това какъв естет сте по природа, то ние определено успяваме да създадем мебели, които да надхвърлят ори най-смелите ви очаквания. Тапицираните подлакътници на DAMA създават чувство на комфорт и пълноценно удобство за вашите ръце, независимо от това колко дълго време прекарвате в седнало положение.

Черната рамка е с профил 30 х 15 мм. Столът разполага с възможност за стифиране до 5 броя. Това е удобство за голяма част от потребителите, които ползват този модел мебели за временно обзавеждане на различни помещения. По този начин разполагат с възможността да освобождават площта на помещението, като столовете се подреждат прилежно един върху друг. Максималното натоварване на посетителския стол DAMA е до 120 кг. С покупката му всеки един от вас получава европейски сертификат TÜV по стандарти за качество, размери и безопасност, както и гаранция от 36 месеца. Можете да се възползвате от нея по всяко едно време в случай на необходимост.


Изберете Основа:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Дамаска:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина 86.5 см Вид: Кашон Гаранция 36 месеца
Ширина: 52.5 см Тегло: 6.8 кг Наличност:
Дълбочина на седалката: 43.5 см Обем: Подлакътници:
Височина на седалката: 48.5 см Максимално тегло на потребител:

Вход за Партньори