Inside

Посетителски стол BELEN STYLE

Базова Цена: 677.00 лв. с ДДС

  • посетителски стол с плътни подлакътници
  • стилна, хромирана, въртяща се основа
  • облегалка и седалка от високоустойчива инжектирана полиуретанова пяна
  • тапициран с дамаска, вълна, естествена или изкуствена кожа в цвят по избор
  • максимално натоварване 120 кг
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
Studio plus

Посетителският стол BELEN STYLE е една невероятна възможност да превърнете всяко едно място в неповторимо. Столовете се отличават от останалите на пазара, посредством своето високо качество, модерен дизайн и неповторимо удобство. Ние от Антарес България се грижим пълноценно за вас, предоставяйки ви единствено най-доброто, което някога се е произвеждало. В епицентъра на политиката ни заляга стремежът да задоволяваме вкусовете и предпочитанията дори на най-капризните ни клиенти.

Посетителският стол разполага с плътни подлакътници, които ще гарантират оптимален комфорт за вашите ръце. Така няма да се чудите къде да ги поставите, за да не се получат мускулни схващания. Подлакътниците са едно от предимствата на този вид мебели. Хроничната кръстачка подчертава безупречно съвършенството на посетителския стол. Тя е статична и стилна. Придава завършеност и стилна визия.

Облегалката и седалката са основните детайли, които не само трябва да са ви удобни, окато седите върху стола, но те трябва да са изработени съобразно нуждите на тялото, така че то да заема правилна стойка и да не се появяват травми в бъдещето или гръбначни изкривявания. Облегалката и седалката на BELEN STYLE са произведени от високоустойчива инжектирана полиуретанова пяна. Столовете са тапицирани с дамаска, вълна, изкуствена кожа или естествена кожа. Несъмнено естествената кожа е възможно най-здравият материал, който бихте избрали. Ние от Антарес България имаме навика да използваме също толкова качествена еко кожа. Ако полагате нужните грижи за нея и прилагате нужната поддръжка, то можете да се обзаведете със стол, чиито експлоатационен период да надхвърли очакванията ви.

Цветовете, с които може да се изработи тапицировката, са крайно разнообразни. От вас се изисква да ни посочите любим цвят и до 25 работни дни ще имате възможността да се наслаждавате на удобството и комфорта на посетителския стол BELEN STYLE. Ние ви даваме 60 месеца гаранция за качество.


Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Дамаска:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина 78 см Вид: Кашон Гаранция 60 месеца
Ширина: 44-61 см Тегло: Наличност: Доставка до 25 работни дни
Дълбочина на седалката: 43 см Обем: Подлакътници:
Височина на седалката: 49 см Максимално тегло на потребител: 120 кг

Вход за Партньори