Inside

Посетителски стол AYLA STYLE + BR

Базова Цена: 479.00 лв. с ДДС

  • въртящ се посетителски стол с иновативен дизайн
  • подходящ за конферентни зали,  офиси, чакални
  • стилна, статична, кръстачка от полиран алуминий
  • мрежеста облегалка в черeн, бял или сив цвят
  • пластмасова седалка в черeн, бял или сив цвят
  • газов механизъм за регулиране на височината
  • хромирани подлакътници
  • максимално натоварване до 120 кг
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
Studio plus

Посетителският стол AYLA STYLE + BR е перфектната мебел, съчетание между иновативен дизайн и ненадминато качество Този стол би могло да се впише към всяко едно обзавеждане, тъй като разполага с изчистена и класическа визия. Цветовете са неутрални и лесно бихте могли да ги съчетаете с останалата част от мебелировката. Освен това, ние от Антарес България предоставяме възможността на нашите клиенти

Посетителски стол AYLA STYLE + BR – подходящ за всеки един

Столът е модерно произведение, което успява да задоволи вкусовете и предпочитанията дори на най-капризните ни клиенти. Изчистената и класическа визия на тази мебел успява да я превърне в подходящо допълнение към конферентни зали, офиси, чакални и други места. Стилната и статична кръстачка се произвежда от полиран алуминий. Това допринася за подчертаване лукса и изяществото на модерния дизайн.

Облегалката на посетителския стол AYLA STYLE + BR се изработва от изключително здрава и устойчива мрежеста материя. Тя е перфектно решение за горещите летни дни от годината. Имате възможността да ни посочите някой от следните цвята: черен, бял или сив. Разбира се, дизайнерското ви мислене би могло да ви помогне да съчетаете безкомпромисно цвета на пластмасовата седалка с този на мрежестата облегалка.

Газовият механизъм е едно от допълненията, служещо за регулиране височината на седалката. Тя би могла да се настрои изцяло вашите нужди и предпочитания. Ако желаете бихме могли да добавим подлакътници, които да се грижат за пълното удобство и комфорта на вашите ръце. Посетителският стол AYLA STYLE + BR е с максимално натоварване до 120 кг. С покупката му получавате 36 месеца гаранционен срок, от който да се възползвате.


Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина Вид: Кашон Гаранция 36 месеца
Ширина: 45.5-52.5 см Тегло: Наличност: Доставка до 25 работни дни
Дълбочина на седалката: 45.5 см Обем: Подлакътници: Цена с включени подлакътници
Височина на седалката: Максимално тегло на потребител: 120 кг

Вход за Партньори