Inside

Посетителски стол AYLA ALU + BR

Базова Цена: 303.00 лв. с ДДС

  • въртящ се посетителски стол с иновативен дизайн
  • подходящ за конферентни зали,  офиси, чакални
  • стилна кръстачка, с колелца, от полиран алуминий
  • мрежеста облегалка в черeн, бял или сив цвят
  • пластмасова седалка в черeн, бял или сив цвят
  • газов механизъм за регулиране на височината
  • хромирани подлакътници
  • максимално натоварване до 120 кг
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
Studio plus

​Посетителският стол AYLA ALU + BR е модерният начин да превърнете всяко едно обзавеждане в запомнящо се, без да инвестирате огромна сума пари в това. Ние от Антарес България съумяхме да изградим своята непоклатима политика, базиращи се върху използването на висок клас материали, участващи в направата на мебелите. Въртящият се посетителски стол с иновативен дизайн е подходящ за конферентни зали, офиси, чакални и много други помещения с различни предназначения.

Посетителски стол AYLA ALU + BR – стил и класа в едно цяло

Стилната кръстачка, изработена от полиран алуминий, подчертава блясъка и ненадминатата визия на нашата мебел. Колелцата са изключително качествени и подходящи за всички видове подови настилки. Те не оставят грозни и необратими следи след себе си. Мрежестата облегалка е изключително подходяща за горещите летни месеци. Тя би могло да се изработи в черен, бял или сив цвят.

Газовият механизъм е средство за регулиране височината на седалката, като по този начин можете да я настройвате изцяло собствените си нужди. Подлакътниците са едно от допълненията към столовете, което в никакъв случай не бива да се подминава с лека ръка. Те позволяват на ръцете ви да се чувстват комфортно по всяко едно време.

Максималното натоварване на посетителски стол AYLA ALU + BR е 120 кг. Ние ви съветваме да се придържате към инструкциите. В противен случай съществува опасност от нарушаване целостта на мебелите. Получавате стола с гаранционен период от 36 месеца. Страхотно е, нали?


Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина Вид: Кашон Гаранция 36 месеца
Ширина: 49-57 см Тегло: Наличност:
Дълбочина на седалката: 45.5 см Обем: Подлакътници: Цена с включени подлакътници
Височина на седалката: Максимално тегло на потребител: 120 кг

Вход за Партньори