Inside

Посетителски стол AYLA

Базова Цена: 270.00 лв. с ДДС

  • посетителски стол с иновативен дизайн
  • подходящ за конферентни зали, центрове за обучение, чакални, кафенета
  • хромирана или  прахово боядисана основа на четири крака в черн, бял или сив цят
  • мрежеста облегалка в черeн, бял или сив цвят
  • пластмасова седалка в черeн, бял или сив цвят
  • възможност за стифиране
  • максимално натоварване до 120 кг
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
Studio plus

​Посетителският стол AYLA разполага с иновативен и модерен дизайн, който се вписва перфектно към всяко едно помещение, без значение какво е неговото основно предназначение. Ние от Антарес България се стремим към създаване на мебели, чието качество надхвърля най-смелите очаквания на нашите клиенти. Именно това ни издига с няколко стъпала над конкурентите и ни превръща в недостижими. Всеки един артикул, който закупите от богатия ни асортимент, достига до вас с гаранционен срок. Ние вярваме в качеството на материалите, използвани за направата на столовете.

Посетителски стол AYLA – класика в жанра

Посетителският стол е подходящ за различни видове помещения, било то конферентни зали, зали за обучение, чакални, кафенета, барове, ресторанти и много други места, използвани за отдих или развлечение. Столът се предлага в хромирана или прахово боядисана основа на четири крака в черен, бял или сив цвят. Сами посочете цвета, който най-добре би се вписал към останалата част от интериорното ви обзавеждане.

Мрежестата облегалка е перфектна особено за летните горещи месеци. Материалът би могло да бъде в черен, бял или сив цвят. Сами заявете желанието си, спрямо собствените си вкусове и предпочитания. Пластмасовата седалка успява да достави нужната доза комфорт и удобство на вашето тяло, без значение от това колко време на ден прекарвате в седнало положение. Отново разполагаме с няколко цвята, в които бихме могли да ви я изработим: черен, бял или сив.

Столовете разполагат с възможност да ги стифирате. По този начин не съществува опасност от това да заемат твърде много място, дори когато не са използваеми. Максималното натоварване на посетителски стол AYLA е до 120 кг.


Изберете Основа:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина 85.5 см Вид: Кашон Гаранция 36 месеца
Ширина: 50 см Тегло: Наличност: Доставка до 25 работни дни
Дълбочина на седалката: 46 см Обем: Подлакътници: Цената не включва подлакътници
Височина на седалката: 48 см Максимално тегло на потребител: 120 кг

Вход за Партньори