Inside

Посетителски стол 2200 RAVE UPH

Базова Цена: 121.00 лв. с ДДС

  • пластмасов посетителски стол със семпъл дизайн
  • хромирана или прахово боядисана  рамка на 4 крака
  • тапцирани панели на седалката и облегалката с дамаска, еко кожа или вълна в цвят по избор
  • подходящ за конферентни зали, центрове за обучение, чакални, кафенета
  • иновативна патенотвана система за свръзване в редица
  • опция за подлакътнци или подлакътнци с масичка
  • предлага се в осем цвята цвята пластмасата
  • възможност за стифиране
  • максимално натоварване до 120 кг
Studio plus

Посетителският стол 2200 RAVE UPH е едно уникално и разумно решение на голяма част от гражданите, нуждаещи се от мебел, която да им гарантира комфорт и удобство на изключително изгодни и приемливи цени. Бъдете модерни и прагматични, доверете се на това, което ние от Антарес България произвеждаме за вас и го доставяме с дълъг гаранционен срок, от който да се възползвате.

Посетителски стол 2200 RAVE UPH – модерният начин да се погрижете за собственото си удобство

Пластмасовият посетителски стол притежава семпъл дизайн, който го превръща в подходящо допълнение към всяко едно офис обзавеждане. Можете да се насладите на стилната и изчистена визия, без да се налага да променяте банковата си сметка. Страхотен начин да освежите обстановката в дадено помещение, без да инвестирате твърде огромна сума.

Рамката с четири крака би могло да се изработи хромирана или боядисана. Вие сами решавате на кой вариант да се доверите, съобразно собствените си изисквания. Посетителката мебел е подходяща за конферентни зали, центрове за обучение, чакални, кафенета и много други сгради. Столовете разполагат с иновативна патентована система, свързана в редица.

Всеки един от вас, закупил си това стилно и изчистено изобретение, разполага с възможност за подлакътници или подлакътници с масичка. Те са допълнителен бонус, осигуряващ пълноценно удобство, докато прекарвате време в седнало положение. Столовете се предлагат в осем различни цвята на пластмасата.

Един от детайлите, който няма как да не забележите, е тапицираният панел на седалката, както и на облегалката. Той би могъл да се изработи в еко кожа или във вълна. Цветът е изцяло по ваш избор. Разполагате с възможност за стифиране на мебелите. Тяхното максимално натоварване е до 120 кг.

С покупката на посетителски стол 2200 RAVE UPH получавате 36 месеца гаранционен период – достатъчно дълго време сами да се убедите в качеството на предлаганите мебели.


Изберете Основа:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Дамаска:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина 78 см Вид: Фолио Гаранция 36 месеца
Ширина: 44-57 см Тегло: Наличност: Доставка до 25 работни дни
Дълбочина на седалката: 43 см Обем: Подлакътници: Цената не включва подлакътници
Височина на седалката: 48 см Максимално тегло на потребител: 120 кг

Вход за Партньори