Посетителски стол 2171 ROCKY NET

259.00лв


Посетителски стол 2171 ROCKY NET

259.00лв

Цените са С ДДС

Доставка до 25 работни дни

Код - 2171-ROCKY-NET


Безплатна доставка над 150лв Безплатна доставка

Изпрати запитване или поискай оферта за количество
  • модерен посетителски стол с мрежеста облегалка и тапицирана седалка с дамаска BONDAI в цвят по избор
  • черна, сива или хромирана рамка
  • максимално натоварване до 120 кг
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
  • сертифициран от SZÚ - Европейски инженерно-изпитателен институт
  • гаранция 36 месеца

 

  • пция за друг вид дамаска, вълна или изкуствена кожа в цвят по избор
  • опция за колелца

Оценка : 5 - 1 гласа

​Посетителският стол 2171 ROCKY NET е модерно и стилно предложение, съчетано с огромна доза комфорт и удобство. Предоставяме ви уникалната възможност да се почувствате като у дома си, независимо от това, че сте извън пределите на вашата собственост. Ние от Антарес България сме решили до вас да достигат единствено висококачествени мебели. Покупката им не ще окаже дисбаланс върху солидните ви банкови сметки.

Посетителски стол 2171 ROCKY NET – какви са неговите предимства

Едни от най-важните части от стола са неговата облегалка и седалка. Те спомагат за правилно заемане на стойка и благодарение на добрия дизайн, потребителите не биха изпитвали болки и дискомфорт в гърба, кръста, прешлените, шията и други части от тялото. За направата на облегалката служи специална мрежеста материя, която е изключително подходяща за през горещите летни дни от годината. Седалката е тапицирана в дамаска, еко кожа или вълна. Цветът го посочва клиента, съобразно собствените си вкусове и предпочитания.

Стилната хромирана рамка, поставяща основния акцент, би могла да се изработи в черно, сиво или хром. Максималното натоварване на тази мебел е о 120 кг. Препоръчително е да не натоварвате излишно модерната и функционална мебел, за да не рискувате нейната експлоатация.

Ако сте от хората, нуждаещи се от допълнително пространство, което да използвате като подложка или табла, то посетителският стол разполага с опция за сгъваема масичка, което се оказва доста добра алтернатива за вас. Вашата гаранция за качество е в рамките на 36 месеца. Възползвайте се от нея във всеки един момент, когато ви се налага. Ние ви предоставяме европейски сертификат TÜV по стандарти за качество, размери и безопасност. Посетителският стол 2171 ROCKY NET е модерният и съвременен начин да кажете "благодаря" на своето тяло.

Основни
Максимално натоварване 120 кг
Гаранция 36 месеца
Размери
Обща височина 84 см
Обща ширина 48 см
Височина на седалката 47.5 см
Дълбочина на седалката 49 см
Транспортна опаковка
Вид опаковка Фолио
Тегло бруто/нето 5.26 кг
Плащане

ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива