Inside
ПРОДУКТИ

Посетителски стол 2170 ROCKY

Базова Цена: 198.00 лв. с ДДС

Посетителски стол 2170 ROCKY

  • модерен посетителски стол с тапицирани седалка и облегалка с дамаска, вълна, или изкуствена кожа в цвят по избор 
  • черна или хромирана рамка с черни пластмасови подлакътници
  • опция за масичка за писане
  • максимално натоварване до 120 кг
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
  • европейски сертификат TÜV по стандарти за качество, размери и безопасност

​Посетителският стол 2170 ROCKY ви предоставя възможността да предоставите ненадминат комфорт и удобство както на вас самите, така и на хората, които ви посещават. Тези столове са едно съвременно и модерно допълнение към всеки един офис, независимо дали става въпрос за зъболекарски кабинет, адвокатски услуги или друго, столовете се грижат не само за стила и атмосферата в помещението, но и за пълноценното удобство на посетителите.

Ние от Антарес България имаме честта да ви предложим модерният посетителски стол с подлакътници. Тапицираната седалка и облегалка в дамаска, еко кожа или вълна са перфектния начин, по който можете да изразите своята същност. Какъвто и материал да ни посочете, то ние ви уверяваме, че изборът ви е на 100 % правилен. Това се дължи на високия клас материали, участващи в изработката на нашите потребителски решения.

Рамката би могло да бъде черна, сива или хромирана, в зависимост от останалите цветове или изцяло според вкуса и предпочитанията на клиента. Към стола е създадена опция за поставяне на масичка, така функционалността му скача неимоверно и предназначенията му се увеличават. Не е ли страхотно? Максималното натоварване на стола е до 120 кг. Постарайте се да следвате нашите инструкции, ако желаете дълго време да се наслаждавате на мебелите, които произвеждаме за вас. Гаранцията, която ви предоставяме е 3 години – един добър период, в който сами ще се уверите във високото качество на посетителския стол 2170 ROCKY.


Изберете Основа:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Дамаска:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Аксесоари:

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина 83.5 см Вид: Фолио Гаранция 36 месеца
Ширина: 55 см Тегло: 5.58 кг Наличност: Доставка до 25 работни дни
Дълбочина на седалката: 49 см Обем: Подлакътници:
Височина на седалката: 48 см Максимално тегло на потребител: 120 кг

Вход за Партньори