Посетителски стол 2170/S ROCKY

329.00лв


Посетителски стол 2170/S ROCKY

329.00лв

Цените са С ДДС

Доставка до 25 работни дни

Код - 2170/S-ROCKY


Безплатна доставка над 150лв Безплатна доставка

Изпрати запитване или поискай оферта за количество
  • модерен посетителски стол с хромирана S-oбразна рамка и подлакътнци
  • тапицирани седалка и облегалка с дамаска BONDAI в цвят по избор
  • максимално натоварване до 130 кг
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
  • сертифициран от SZÚ - Европейски инженерно-изпитателен институт
  • гаранция 36 месеца

 

  • опция за друг вид дамаска, вълна или изкуствена кожа в цвят по избор

Оценка : 5.00 - 2 гласа

​Посетителският стол 2170/S ROCKY е перфектната възможност да създадете топла, уютна и комфортна обстановка във всяко едно помещение. Дизайнът на тези мебели е запомнящ се. Меки, удобни и приятни, един път попаднали върху тях, вие трудно ще искате да се откъснете. Ние от Антарес България ви предоставяме възможността да си закупите висок клас мебели, без да се налага да променяте  банковите си сметки. Звучи страхотно, нали?

Посетителски стол 2170/S ROCKY – стил, вкус и удобство

Столовете са изработени съобразно заемане на възможно най-правилната поза в тях. Не се налага да се изгърбвате, докато сте в седнало положение. Модерният потребителски стол с хромирана S – образна рамка е идеалния начин да допълните интериорното обзавеждане, било то в учебен център, чакалня, медицински център, кабинет, офис или друг ви помещения.

Меките и удобни подлакътници осигуряват на вашите ръце ненадминат комфорт. Паралелно с това те автоматично ги лишават от всякакви мускулни схващания или напрегнатост. Тапицираната седалка и облегалка са проектирани по възможно най-професионалния начин. В тяхната направа участват единствено висок клас материали. Седалката може да се тапицира в няколко материала: еко кожа, дамаска или вълна. Потребителите сами посочват цвят, в който желаят да им изработим посетителския стол.

Максималното натоварване на стола е до 120 кг. В противен случай рискувате да нарушите гладкото изпълняване на функциите. С покупката си автоматично получавате 36 месеца гаранция, от която да се възползвате в случай на необходимост. Посетителският стол 2170/S ROCKY има европейски сертификат TÜV по стандарти за качество, размери и безопасност.

Основни
Подлакътници Цена с включени подлакътници
Максимално натоварване 130 кг
Гаранция 36 месеца
Размери
Обща височина 83.5 см
Обща ширина 48-58 см
Височина на седалката 47 см
Дълбочина на седалката 49 см
Транспортна опаковка
Вид опаковка Фолио
Обем 7 м3
Плащане

ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива