Inside

Посетителски стол 2170/S ROCKY NET

Базова Цена: 270.00 лв. с ДДС

  • модерен посетителски стол с хромирана S-oбразна рамка и подлакътнци
  • мрежета облегалка и тапицирана седалка с дамаска, вълна, или изкуствена кожа в цвят по избор
  • максимално натоварване до 120 кг
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
  • европейски сертификат TÜV по стандарти за качество, размери и безопасност
Studio plus

​Посетителският стол 2170/S ROCKY NET е модерна съвременна мебел, която с най-голямо удоволствие бихте поставили във всяко едно помещение, било то чакалня, библиотека, център за обучение, болнично заведение или друго място.

Хромираната S-образна рамка подчертава красотата на нашата мебел. Подлакътниците се грижат за това ръцете ви да се чувстват добре през цялото време, като не получавате мускулни схващания или друг вид дискомфорт.

Облегалката и седалката винаги са били едни от най-важните части от посетителските столове. От изключителна важност е те да предоставят нужните комфорт и удобство на потребителите. Материалите, от които се изработват са също толкова значими, колкото и самата форма. Облегалката е с подходяща извивка, предразполагаща за заемане на перфектната поза на седене, така че за в бъдеще да не се появяват гръбначни изкривявания или други неприятни последици.

Мрежестата материя е подходяща както за зимата, така и за летните месеци от годината. Седалката може да се тапицира в дамаска, еко кожа или вълна. Клиентът сам посочва материалите, в които желае да му се изработи стола.

Максималното натоварване е добре да не надвишава 120 кг, в противен случай рискувате да наруши неговата цялост. Всеки един от вас, който реши да си закупи един от нашите посетителски столове 2170/S ROCKY NET нека бъде наясно, че към него ще му предоставим европейски сертификат TÜV по стандарти за качество, размери и безопасност и 3 години гаранционен срок.


Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Дамаска:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина 83.5 см Вид: Фолио Гаранция 36 месеца
Ширина: 48-58 см Тегло: 7 кг Наличност: Доставка до 25 работни дни
Дълбочина на седалката: 49 см Обем: Подлакътници: Цена с включени подлакътници
Височина на седалката: 47 см Максимално тегло на потребител: 120 кг

Вход за Партньори