Inside

Посетителски стол 2170/S ROCKY

Базова Цена: 259.00 лв. с ДДС

  • модерен посетителски стол с хромирана S-oбразна рамка и подлакътнци
  • тапицирани седалка и облегалка с дамаска, вълна, или изкуствена кожа в цвят по избор
  • максимално натоварване до 120 кг
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
  • европейски сертификат TÜV по стандарти за качество, размери и безопасност
Studio plus

​Посетителският стол 2170/S ROCKY е перфектната възможност да създадете топла, уютна и комфортна обстановка във всяко едно помещение. Дизайнът на тези мебели е запомнящ се. Меки, удобни и приятни, един път попаднали върху тях, вие трудно ще искате да се откъснете. Ние от Антарес България ви предоставяме възможността да си закупите висок клас мебели, без да се налага да променяте  банковите си сметки. Звучи страхотно, нали?

Посетителски стол 2170/S ROCKY – стил, вкус и удобство

Столовете са изработени съобразно заемане на възможно най-правилната поза в тях. Не се налага да се изгърбвате, докато сте в седнало положение. Модерният потребителски стол с хромирана S – образна рамка е идеалния начин да допълните интериорното обзавеждане, било то в учебен център, чакалня, медицински център, кабинет, офис или друг ви помещения.

Меките и удобни подлакътници осигуряват на вашите ръце ненадминат комфорт. Паралелно с това те автоматично ги лишават от всякакви мускулни схващания или напрегнатост. Тапицираната седалка и облегалка са проектирани по възможно най-професионалния начин. В тяхната направа участват единствено висок клас материали. Седалката може да се тапицира в няколко материала: еко кожа, дамаска или вълна. Потребителите сами посочват цвят, в който желаят да им изработим посетителския стол.

Максималното натоварване на стола е до 120 кг. В противен случай рискувате да нарушите гладкото изпълняване на функциите. С покупката си автоматично получавате 36 месеца гаранция, от която да се възползвате в случай на необходимост. Посетителският стол 2170/S ROCKY има европейски сертификат TÜV по стандарти за качество, размери и безопасност.


Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Дамаска:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина 83.5 см Вид: Фолио Гаранция 36 месеца
Ширина: 48-58 см Тегло: Наличност: Доставка до 25 работни дни
Дълбочина на седалката: 49 см Обем: 7 m3 Подлакътници: Цена с включени подлакътници
Височина на седалката: 47 см Максимално тегло на потребител: 120 кг

Вход за Партньори