Посетителски стол 2171 ROCKY

221.00лв


Посетителски стол 2171 ROCKY

221.00лв

Цените са С ДДС

Доставка до 25 работни дни

Код - 2171-ROCKYИзпрати запитване
  • модерен посетителски стол с тапицирани седалка и облегалка с дамаска BONDAI в цвят по избор
  • черна, сива или храмрана рамка
  • максимално натоварване до 120 кг
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
  • сертифициран от SZÚ - Европейски инженерно-изпитателен институт
  • гаранция 36 месеца

 

  • опция за друг вид дамаска, вълна или изкуствена кожа в цвят по избор
  • опция за колелца

Оценка : 4.33 - 3 гласа

Посетителският стол 2171 ROCKY е перфектното решение за допълване на офис обзавеждането, конферентната зала, център за обучение, чакалня, лекарски кабинет или друго обществено място. Ние от Антарес България имаме идеи за това как да промените дизайна на дадено помещение, без да налагате цялостни реформи на банковата си сметка. Качеството на нашите продукти е едно от нещата, с които се гордеем. За нас е най-важно да доставяме оптимален комфорт за потребителя и сме щастливи, че го постигаме.

Модерният посетителски стол се характеризира със стилен и семпъл дизайн, който всячески отговаря на вкусовете и предпочитанията на вашите търсения. Освен визуално, столът е в състояние да ви покори и с ненадминатото качество на материалите, участващи в направата му. За разлика от множеството фирми за производство на мебели, ние не залагаме на евтини и долнопробни материали, които след година – две прекратяват своята експлоатация. За да се уверите в това, което ви казваме, то ние ви предоставяме възможността да си закупите посетителския стол 2171 ROCKY с 3 години гаранционен срок.

Тапицировката на тази мебел би могла да се изпълни в няколко вида материали, сред които си проправят място вълна, изкуствена кожа или дамаска. Направете своя избор и ни посочете цвета, в който желаете да тапицираме стола. Рамката, която има за цел да подчертава перфектния дизайн, може да бъде черна, сива или хромирана.

Максималното натоварване е добре да бъде до 120 кг, като ние ви съветваме да се придържате стриктно към указанията. В противен случай рискувате на навредите на здравината и целостта му. Закупувайки посетителския стол 2171 ROCKY вие можете да се възползвате от допълнителната опция за сгъваема масичка. Получавате европейски сертификат TÜV по стандарти за качество, размери и безопасност.

Посетителският стол 2171 ROCKY предоставя на множество граждани усещане за дискомфорт и удобство. Дори и да не се намирате в пределите на собствения си дом, то навярно ще се чувствате също толкова уютно, колкото и у дома.

Основни
Подлакътници Цена с включени подлакътници
Максимално натоварване 120 кг
Гаранция 36 месеца
Размери
Обща височина 83.5 см
Обща ширина 55 см
Височина на седалката 48 см
Дълбочина на седалката 49 см
Транспортна опаковка
Вид опаковка Фолио
Тегло бруто/нето 6.16 кг
Плащане

ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива