Inside

Посетителски стол 2160/S TC AOKI S,B

Базова Цена: 281.00 лв. с ДДС

  • посетителски стол с хромирана основа
  • изключителен дизайн, подходящ за конферентни зали, центрове за обучение, чакални, кафенета
  • гъвкава облегалка с вградени подлакътници, осигуряващи оптимална опора и комфорт
  • предлага се в 8 цвята на пластмаса - бял, бежов RAL 1019, черен RAL 9017, червен RAL 3020, син 5009, сив RAL 7011, оранжев PANT. 1505C, зелен PANT. 361C
  • тапицираи седалка и облегалка с дамаска, вълна или изкуствена кожа в цвят по избор
  • възможност за стифиране 
  • максимално натоварване до 120 кг
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
Studio plus

Нуждаете ли се от мебели за вашия ресторант, които да създават чувство на удобство и комфорт у посетителите? А какво ще кажете дизайнът им да запълва всяко едно липсващо пространство и да подчертават красотата на цялостния интериор? Ние от Антарес България имаме страхотно предложение за вас. Посетителският стол 2160/S TC AOKI S,B с хромирана основа ви гарантира за дългия си експлоатационен период.

Изключителният дизайн на тази мебел я превръща в подходяща за конферентни зали, центрове за обучение, чакални, кафенета. Искате ли да се наслаждавате на оптимална опора и комфорт за вашия гръб? Е, ние отново сме в състояние да ви поднесем това усещане. Нашите проектанти и дизайнери, създават и творят съобразно доброто ви здравословно състояние. Не позволявайте развлеченията в ежедневието ви да се превръщат в истински мъчения. Изберете качеството и комфорта, в съчетание с добрата визия.

Можете да си закупите стола в няколко различни цвята: бял, бежов, черен,  син, сив, оранжев и зелен. Насладете се на мекотата и кадифеното усещане на облегалката и седалката. Те могат да се тапицират в различни по вид и текстура материали. Сред тях са дамаска, еко кожа и вълна. Цветът е изцяло по ваш избор. Можете да го съобразите с останалата интериорна част от помещението или да заложите на нещо различно, смело и цветно. Получавате 36 месеца гаранция и можете да се възползвате от нея по всяко време. Времето, необходимо ни за изработка, е 25 работни дни. Заложете на качеството, стила, удобството и комфорта. Станете част от хората, които знаят кое е хубаво и полезно за тях. Ние от Антарес България ви предоставяме тази привилегия, без да се налага да променяте съществено банковите си сметки.


Изберете Основа:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Дамаска:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина 80 см Вид: Фолио Гаранция 36 месеца
Ширина: 57 см Тегло: Наличност: Доставка до 25 работни дни
Дълбочина на седалката: 42 см Обем: Подлакътници:
Височина на седалката: 48 см Максимално тегло на потребител: 120 кг

Вход за Партньори