Inside

Посетителски стол 2160/S TC AOKI S

Базова Цена: 248.00 лв. с ДДС

  • посетителски стол с хромирана основа
  • изключителен дизайн, подходящ за конферентни зали, центрове за обучение, чакални, кафенета
  • гъвкава облегалка с вградени подлакътници, осигуряващи оптимална опора и комфорт
  • предлага се в 8 цвята на пластмаса - бял, бежов RAL 1019, черен RAL 9017, червен RAL 3020, син 5009, сив RAL 7011, оранжев PANT. 1505C, зелен PANT. 361C
  • тапицирана седалка с дамаска, вълна или изкуствена кожа в цвят по избор
  • възможност за стифиране 
  • максимално натоварване до 120 кг
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
Studio plus

Посетителският стол 2160/S TC AOKI S с хромирана основа е перфектната възможност да превърнете любимото си заведение в кокетно и приветливо място за хранене или пиене на коктейли. Ние от Антарес България притежаваме изтънчено чувство към дребните детайли и се стремим да създаваме безкомпромисни решения, задоволяващи вашите претенциозни вкусове. Наясно сме с факта, че столът е като обувката. Преди да го закупиш, трябва да се увериш, че ти е достатъчно удобен. Затова и в основата на нашето производство заляга стремежът ни да създаваме интериорни решения, изцяло съобразени с удобството и комфорта на потребителите.

Изключителният дизайн на посетителския стол 2160/S TC AOKI S го превръща в подходящ за конферентни зали, центрове за обучение, чакални, кафенета и други места. Облегалката и седалката са едни от най-важните му части. Сядайки, човек трябва да е наясно, че именно това е неговият стол. В противен случай не си заслужава да инвестирате в покупката му.

Към облегалката са вградени и подлакътници, които се грижат за осигуряване на оптимален комфорт за ръцете, така че да не усещате мускулни схващания или отмалялост. Столът се предлага в 8 различни цвята. Това разнообразие е една добра възможност да изпъстрите с любимите си цветове важно за вас място.

Седалката би могла да се изработи в различна като материя тапицировка: дамаска, еко кожа или вълна. Цветът на тапицерията отново е по ваш избор.

Столовете могат да бъдат подреждани един върху друг, което е едно от големите им предимства. Така поставени те не ще заемат огромни пространства. Максималното им натоварване е до 120 кг. Получавате 36 месеца гаранционен срок, от който да се възползвате по всяко време.


Изберете Основа:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Дамаска:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина 80 см Вид: Фолио Гаранция 36 месеца
Ширина: 57 см Тегло: Наличност: Доставка до 25 работни дни
Дълбочина на седалката: 42 см Обем: Подлакътници:
Височина на седалката: 48 см Максимално тегло на потребител: 120 кг

Вход за Партньори