Inside
ПРОДУКТИ

Посетителски стол 2160/S TC AOKI ALL

Базова Цена: 369.00 лв. с ДДС

Посетителски стол 2160/S TC AOKI ALL

  • посетителски стол с хромирана основа
  • изключителен дизайн, подходящ за конферентни зали, центрове за обучение, чакални, кафенета
  • гъвкава облегалка с вградени подлакътници, осигуряващи оптимална опора и комфорт
  •  изцяло тапицирани седалка и облегалка  с дамаска, вълна или изкуствена кожа в цвят по избор
  • възможност за стифиране 
  • максимално натоварване до 120 кг
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ

Търсите стил, класа, удобство и комфорт? Е, ние ви даваме възможност да се докоснете до тях, без да се налага да променяте драстично банковите си сметки. Посетителските столове 2160/S TC AOKI ALL на Антарес България са съчетание между перфектна визия, изключително качество и конкурентни цени. А какво ще кажете за палитрата от цветове, която сме селектирали специално за вас? Възползвайте се от нея сега и създайте неповторимо интериорно обзавеждане.

Посетителският стол е с хромирана основа, което допринася за неговата свръх устойчивост, Той застава стабилно върху всяка една повърхност и ви създава чувство за сигурност. Мебелите издържат тежест до 120 кг. Нашият съвет е да не експериментирате с по-голяма тежест, тъй като съществува опасност от нарушаване тяхната цялост.

Стил класа и комфорт - посетителски стол 2160/S TC AOKI ALL

Изключителният дизайн превръща стола в подходяща мебел за конферентни зали, центрове за обучение, чакални, кафенета. Случвало ли ви се е да попадате на стол, който допринася за появата на болки в гърба, прешлените, шията и главата? Навярно сте се сблъсквали с неприятната болка и усещането за напрегнатост и напрежение? В епицентъра на нашата политика заляга стремежът ни да игнорираме изцяло появата на подобен тип разположение. За да доведем нещата до развръзка и положителен край, ние заложихме на проектиране на гъвкава и удобна облегалка. Тя е достатъчно широка и голяма, като предразполага хора с различна структура и телесна маса да се чувстват еднакво добре върху нея.

Към облегалката добавихме вградени подлакътници, осигуряващи оптимална опора и комфорт за ръцете ви. Седалката и облегалката на столовете би могло да се тапицира в дамаска, еко кожа или вълна в цвят по избор. Едно от големите предимства на тази мебел е възможността да се стифира. Така столовете не биха заемали огромна част от пространството във всяко едно помещение. Получавате 3 години гаранция. Максималното натоварване на стола е до 120 кг. Придържайте се към указанията, които ви посочваме предварително и ще се наслаждавате на дългия експлоатационен живот на посетителския стол 2160/S TC AOKI ALL.


Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Дамаска:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина 80 см Вид: Фолио Гаранция 36 месеца
Ширина: 57 см Тегло: Наличност: Доставка до 25 работни дни
Дълбочина на седалката: 42 см Обем: Подлакътници:
Височина на седалката: 48 см Максимално тегло на потребител: 120 кг

Вход за Партньори