Inside

Посетителски стол 2160 TC AOKI STYLE S,B

Базова Цена: 430.00 лв. с ДДС

  • въртящ се посетителски  стол със стилна хромирана основа
  • изключителен дизайн, подходящ за конферентни зали,  чакални, кафенета
  • гъвкава облегалка с вградени подлакътници, осигуряващи оптимална опора и комфорт
  • предлага се в 8 цвята на пластмаса - бял, бежов RAL 1019, черен RAL 9017, червен RAL 3020, син 5009, сив RAL 7011, оранжев PANT. 1505C, зелен PANT. 361C
  •  тапицирана седалка и облегалка с дамаска, вълна, или изкуствена кожа в цвят по избор
  • максимално натоварване до 120 кг
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
Studio plus

Посетителският стол 2160 PC AOKI STYLE S,B е перфектно съчетание между ненадминат дизайн, фина структура и безкомпромисна издръжливост. Ние от Антарес България ви предоставяме уникалната възможност да обзаведете дома си или друг вид помещение по възможно най-стилния и цветен начин и то на разумни цени. А нима има нещо по страхотно от това? Разбира се, че не. Бъдете модерни, смели и дръзки! Купете си комфорт, удобство и изящна визия от доказали се на пазара производители.

Въртящият се потребителски стол със стилна хромирана основа е онази мебел, която несъмнено дава предпоставка за това да се чувствате максимално добре на мястото, в което се намирате. Ние от Антарес България се грижим безгранично за вашия комфорт и здравословно състояние. От изключително значение и важност е за нас да заемате възможно най-правилната поза, седейки върху стола. Гъвкавата облегалка с вградени подлакътници осигурява оптимална опора и комфорт както на гръбначния ви стълб, така и на останалите части от тялото: врат, глава, прешлени и други.

Столът се предлага в широка гама от цветове, като от вас се изисква да ни посочите любим нюанс, в който желаете да ви бъде изработен стола. Цветове са следните: бял, бежов, черен, червен, син, сив, оранжев и зелен. Седалката и облегалката са тапицирани в някой от изброените материали: дамаска, еко кожа или вълна. Цветът отново е по ваш избор. Уверяваме ви, че какъвто и материал да изберете, то ние ви предоставям гаранция за качество в рамките на 36 месеца. Това е едно от свръх положителните предимства на това да пазарувате от лидери на пазара за мебели, каквито сме самите ние. Максималното натоварване на потребителския стол 2160 PC AOKI STYLE S,B е 120 кг.


Изберете Основа:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Дамаска:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина 80 см Вид: Фолио Гаранция 36 месеца
Ширина: 57 см Тегло: Наличност: Доставка до 25 работни дни
Дълбочина на седалката: 42 см Обем: Подлакътници:
Височина на седалката: 47 см Максимално тегло на потребител: 120 кг

Вход за Партньори