Inside

Посетителски стол 2160 AOKI ALL

Базова Цена: 352.00 лв. с ДДС

  • посетителски стол с хромирани кака
  • изключителен дизайн, подходящ за конферентни зали, центрове за обучение, чакални, кафенета
  • гъвкава облегалка с вградени подлакътници, осигуряващи оптимална опора и комфорт
  • изцяло тапицирани седалка и облегалка  с дамаска, вълна, или изкуствена кожа в цвят по избор
  • възможност за стифиране
  • максимално натоварване до 120 кг
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
Studio plus

Посетителският стол 2160 AOKI ALL е перфектното решение, с което да завършите интериорната подредба било то в кафене, чакалня, конферентна зала, център за обучение или друг вид помещение с честа посещаемост. Ние от Антарес България се стремим към това не само да създаваме мебели, изпъкващи с зашеметяваща визия, но и работим усърдно и безкомпромисно върху изграждането на неповторимо качество. Това е основната причина, която ни изтласка на челна позиция и ни превърна в лидери на пазара за производство на мебели.

Посетителският стол е с хромирани крака, което допринася за неговата издръжливост и високо качество. Изключителният му дизайн е нещо, което не би останало незабелязано. Гъвкавостта на облегалката на нашата мебел несъмнено ще достави нужната ви доза комфорт и удобство. Дори и след продължително време, прекарано в седнало положение, то няма да усетите болки в кръста, в гърба, прешлените, раменете или крайниците.

Вградените подлакътници осигуряват оптимална опора и комфорт на ръцете по всяко едно време от престоя ви върху посетителския стол. Посетителката мебел е изцяло тапицирана. Седалката и облегалката биха могли да се обгърнат с различни по вид материали, перфектно вписващи се със стила, в който е обзаведено помещението. Можете да извършите избора си сред еко кожа, дамаска или вълна. Цветовете са крайно разнообразни. Изборът е във вашите ръце.

Ние от Антарес България ви предоставяме 36 месеца гаранционен срок, от който можете да се възползвате по всяко едно време, в случай на необходимост. Максималното натоварване на тази мебел е до 120 кг. Доверете се на високото качество, перфектна визия и дълъг експлоатационен живот. Ние ви осигуряваме ненадминат комфорт на добри цени. Посетителският стол 2160 AOKI ALL е гаранция за това.


Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Дамаска:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина 78 см Вид: Фолио Гаранция 36 месеца
Ширина: 57 см Тегло: 4.6 кг Наличност: Доставка до 25 работни дни
Дълбочина на седалката: 42 см Обем: Подлакътници:
Височина на седалката: 46 см Максимално тегло на потребител: 120 кг

Вход за Партньори