Inside

Посетителски стол 2130 TC STRIKE

Базова Цена: 138.00 лв. с ДДС

  • пластмасов посетителски стол с форма на мида, с хромирана рамка на 4 крака
  • изключителен дизайн, подходящ за конферентни зали, центрове за обучение, чакални, кафенета
  • тапициран панел на седалката с дамаска, вълна, или изкуствена кожа в цвят по избор
  • опция за подлакътнци или подлакътнци с масичка
  • опция за свръзка
  • предлага се в следните цветове на пластмасата: син P 71, сив P 72, оранжев P73, черен P 74, червен P 75, пясъчен P 76, зелен P 77, бял P 78, бежов P 79 възможност за стифиране
  • максимално натоварване до 120 кг
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
Studio plus

Този стол е възможно най-доброто, което можете да предложите на посетителите, било то в офиса, пред медицински кабинет, учебен център, чакалня, кафене, заведение за бързо хранене и какво ли не още. Пластмасовият стол се отличава от останалите свои конкуренти на пазара чрез качеството на материалите, от които бива изграден. Ние от Антарес България включваме единствено висок клас материали, които успяват да ви гарантират дълъг експлоатационен живот.

Внесете цвят и настроение във всяко едно помещение, без да се налага да променяте изцяло банковите си сметки. Столът за потребители 2130 TC STRIKE е с формата на мида, което още повече подчертава визията му. Хромираната рамка е един от основните детайли, грижещи се за стилния му външен вид.

Дизайнът е изключителен. Той е подходящ както за конферентни зали, така и за ресторанти, кафенета, а дори и за домашна употреба. Бихте могли да поръчате тази мебел с тапициран панел на седалката. Така, седейки в него, не ще изпитвате дискомфорт или неудобство по което и да е време. Опцията за подлакътници или подлакътници с масичка са една перфектна възможност вашите ръце да не чувстват напрежение или мускулни схващания.

Столът се предлага в няколко цвята на пластмасата: син, оранжев, черен, червен, пясъчен, зелен, бял и бежов. Можете да ги поставяте един върху друг и така да не заемат излишно пространство в помещението и да ги използвате единствено в случаите, когато са ви необходими. Максималното им натоварване е до 120 кг.

Закупувайки си посетителски стол 2130 TC STRIKE, то вие получавате 36 месеца гаранция, от която да се възползвате по всяко едно време.


Изберете Основа:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Дамаска:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Аксесоари:

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина 78 см Вид: Фолио Гаранция 36 месеца
Ширина: 45.5-52 см Тегло: 4.3 кг Наличност: Доставка до 25 работни дни
Дълбочина на седалката: 44 см Обем: 0.206 m3 Подлакътници: Цената не включва подлакътници
Височина на седалката: 47 см Максимално тегло на потребител: 120 кг

Вход за Партньори