Посетителски стол Antares 2091 ALINA

ПЦД 188.00лв


Посетителски стол Antares 2091 ALINA

ПЦД 188.00лв

Цените са С ДДС

Изчерпан

Код - antares-69


Изпрати запитване

*СГЛОБЕНА МСОТРА 1 бр. *ДОСТАВКАТА НА ВСИЧКИ МОДЕЛИ ОТ РАЗПРОДАЖБА Е ЗА СМЕТКА НА КЛИЕНТА. ВИЖТЕ УСЛОВИЯТА.

  • посетителски стол с правоъгълна форма на облегалката
  • седалка и облегалка от полиуретанова пяна, тапицирани с дамаска PHOENIX YP109
  • сива рамка с кръгъл профил
  • възможност за стифиране до 5 брлмаксимално натоварване до 120 кг
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
  • сертифициран от SZÚ - Европейски инженерно-изпитателен институт
  • гаранция 36 месеца

Оценка : 4.40 - 5 гласа

​Посетителският стол 2091 ALINA е вълшебно и неустоимо съчетание между стил, класа, функционалност и несравнимо качество. Ако искате да прекарвате времето си в удобна мебел, то това е вашето решение. Освен това дизайнът на стола е изчистен и класически, което го превръща в подходящо допълнение кум всяко едно интериорно обзавждане, без да има значение останалата част от мебелировката.

Посетителският стол е с правоъгълна форма на облегалката. Това дпринася съществено за вашият комфорт и този на гърба ви. Предотвратяват се гръбначни изкривявания, както и други травми, носещи болка и неразположение. Седалката и облегалката са произведени от полиуретанова пяна, която е от значително висок клас. Това, само по себе си значи, че притежавате реалната привилегия да се наслаждавате на мебел за дълго време. Тези два основни елемента от стола са тапицирани в еко кожа в цвят по избор. Това е едно от предимствата за потребителите, тъй като по този начин биха могли да създадт приятна и завидна атмосфера във всяко помещение, подбирайки любимите си нюанси.

Рамката на потребителския стол е скръгъл профил. Тя успява да подчертае класическата и прецизна визия на нашето изобретение, като фино подчертава всяка една негова част. Тя би могло да се изработи в чероно или сиво. Това отново го решавате вие, а на нас оставете да реализирае желанията ви в рамките на 25 работни дни.

Солът разполага с възможност за стифиране до 5 броя 2091 ALINA. Посетителското решение е с максимално натоварване до 120 кг. НИе ви даваме гаранция до 36 месеца – страхотен начин сами да се уверите в качеството и прецизността на нашите мебели и материалите, с които си служим за направата им.

Посетителският стол 2091 ALINA достига до вас с европейски сертификат TÜV по стандарти за качество, размери и безопасност.

Antares
Обща височина 81 см
Обща ширина 51 см
Височина на седалката 46 см
Дълбочина на седалката 44 см
Максимално тегло на потребител 120 кг
Вид опаковка Фолио
Обем 0.233 м3
Тегло бруто/нето 5.9 кг
Гаранция 36 месеца
Плащане

ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива