Посетителски стол Antares 2091 ALINA

БЦД 188.00лв


Посетителски стол Antares 2091 ALINA

БЦД 188.00лв

Цените са С ДДС

Изчерпан

Код - antares-69


Изпрати запитване

*СГЛОБЕНА МСОТРА 1 бр. *ДОСТАВКАТА НА ВСИЧКИ МОДЕЛИ ОТ РАЗПРОДАЖБА Е ЗА СМЕТКА НА КЛИЕНТА. ВИЖТЕ УСЛОВИЯТА.

  • посетителски стол с правоъгълна форма на облегалката
  • седалка и облегалка от полиуретанова пяна, тапицирани с дамаска PHOENIX YP109
  • сива рамка с кръгъл профил
  • възможност за стифиране до 5 брлмаксимално натоварване до 120 кг
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
  • сертифициран от SZÚ - Европейски инженерно-изпитателен институт
  • гаранция 36 месеца

Оценка : 4.40 - 5 гласа

​Посетителският стол 2091 ALINA е вълшебно и неустоимо съчетание между стил, класа, функционалност и несравнимо качество. Ако искате да прекарвате времето си в удобна мебел, то това е вашето решение. Освен това дизайнът на стола е изчистен и класически, което го превръща в подходящо допълнение кум всяко едно интериорно обзавждане, без да има значение останалата част от мебелировката.

Посетителският стол е с правоъгълна форма на облегалката. Това дпринася съществено за вашият комфорт и този на гърба ви. Предотвратяват се гръбначни изкривявания, както и други травми, носещи болка и неразположение. Седалката и облегалката са произведени от полиуретанова пяна, която е от значително висок клас. Това, само по себе си значи, че притежавате реалната привилегия да се наслаждавате на мебел за дълго време. Тези два основни елемента от стола са тапицирани в еко кожа в цвят по избор. Това е едно от предимствата за потребителите, тъй като по този начин биха могли да създадт приятна и завидна атмосфера във всяко помещение, подбирайки любимите си нюанси.

Рамката на потребителския стол е скръгъл профил. Тя успява да подчертае класическата и прецизна визия на нашето изобретение, като фино подчертава всяка една негова част. Тя би могло да се изработи в чероно или сиво. Това отново го решавате вие, а на нас оставете да реализирае желанията ви в рамките на 25 работни дни.

Солът разполага с възможност за стифиране до 5 броя 2091 ALINA. Посетителското решение е с максимално натоварване до 120 кг. НИе ви даваме гаранция до 36 месеца – страхотен начин сами да се уверите в качеството и прецизността на нашите мебели и материалите, с които си служим за направата им.

Посетителският стол 2091 ALINA достига до вас с европейски сертификат TÜV по стандарти за качество, размери и безопасност.

Antares
Обща височина 81 см
Обща ширина 51 см
Височина на седалката 46 см
Дълбочина на седалката 44 см
Максимално натоварване 120 кг
Вид опаковка Фолио
Тегло бруто/нето 5.9 кг
Гаранция 36 месеца
Обем 0.233 м3
Плащане

ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива