Inside
ПРОДУКТИ

Посетителски стол 2091 ALINA

Базова Цена: 154.00 лв. с ДДС

Посетителски стол 2091 ALINA

  • посетителски стол с правоъгълна форма на облегалката
  • седалка и облегалка от полиуретанова пяна, тапицирани с дамаска, вълна или еко кожа в цвят по избор
  • черна или сива рамка с кръгъл профил
  • възможност за стифиране до 5 брл
  • максимално натоварване до 120 кг
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
  • европейски сертификат TÜV по стандарти за качество, размери и безопасност

​Посетителският стол 2091 ALINA е вълшебно и неустоимо съчетание между стил, класа, функционалност и несравнимо качество. Ако искате да прекарвате времето си в удобна мебел, то това е вашето решение. Освен това дизайнът на стола е изчистен и класически, което го превръща в подходящо допълнение кум всяко едно интериорно обзавждане, без да има значение останалата част от мебелировката.

Посетителският стол е с правоъгълна форма на облегалката. Това дпринася съществено за вашият комфорт и този на гърба ви. Предотвратяват се гръбначни изкривявания, както и други травми, носещи болка и неразположение. Седалката и облегалката са произведени от полиуретанова пяна, която е от значително висок клас. Това, само по себе си значи, че притежавате реалната привилегия да се наслаждавате на мебел за дълго време. Тези два основни елемента от стола са тапицирани в еко кожа в цвят по избор. Това е едно от предимствата за потребителите, тъй като по този начин биха могли да създадт приятна и завидна атмосфера във всяко помещение, подбирайки любимите си нюанси.

Рамката на потребителския стол е скръгъл профил. Тя успява да подчертае класическата и прецизна визия на нашето изобретение, като фино подчертава всяка една негова част. Тя би могло да се изработи в чероно или сиво. Това отново го решавате вие, а на нас оставете да реализирае желанията ви в рамките на 25 работни дни.

Солът разполага с възможност за стифиране до 5 броя 2091 ALINA. Посетителското решение е с максимално натоварване до 120 кг. НИе ви даваме гаранция до 36 месеца – страхотен начин сами да се уверите в качеството и прецизността на нашите мебели и материалите, с които си служим за направата им.

Посетителският стол 2091 ALINA достига до вас с европейски сертификат TÜV по стандарти за качество, размери и безопасност.


Изберете Основа:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Дамаска:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина 81 см Вид: Фолио Гаранция 36 месеца
Ширина: 51 см Тегло: 5.9 кг Наличност: Доставка до 25 работни дни
Дълбочина на седалката: 44 см Обем: 0.233 m3 Подлакътници:
Височина на седалката: 46 см Максимално тегло на потребител: 120 кг

Вход за Партньори