Inside

Посетителски стол 2040 SIGNO

Базова Цена: 237.00 лв. с ДДС

  • посетителски стол с метална черна или хромирана рамка и черни пластмасови подлакътници
  • тапицирани седалка и облегалка с дамаска,вълна  или еко кожа в цвят по избор
  • максимално натоварване до 120 кг
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
  • европейски сертификат TÜV по стандарти за качество, размери и безопасност
Classic

​Посетителският стол 2040 SIGNO е перфектно съчетание между стил, класа, функционалност и качество. Ние от Антарес България създадохме този уникален стол, с цел задоволяване вкусовете и предпочитанията дори на най-капризните ни клиенти. Всеки един от вас знае колко важно е закупуването на качествени и удобни столове. Те са онази част от обзавеждането, оставящи отражение върху здравето на човек. Именно поради тази причина, ние ви съветваме да влагате цялото си внимание при избора на посетителски мебели.

Посетителски стол 2040 SIGN – купете си удобство и комфорт на изгодна цена

Столът в състояние да предложи не само удобство и комфорт на притежателите, но и да завърши по безкомпромисен начин интериора във всеки един дом. Тази мебел се предлага в два варианта рамка. Бихте могли да избирате между метална черна или хромирана. Подлакътниците са черни на цвят и се изработват от висококачествена пластмаса, доказала своята здравина и издръжливост многократно.

Седалката и облегалката са сред най-важните елементи от създаването и изработката на един стол. За да не се получават гръбначни изкривявания или друг дискомфорт и травми, ние изработихме удобни и комфортни облегалки и седалки, които можем да тапицираме в дамаска или еко кожа. Цветът е изцяло по ваш вкус. Можете да го съобразите с останалата част от интериора в помещението.

Максималното натоварване на нашите мебели е до 120 кг. С покупката им получавате гаранция от 60 месеца – достатъчно дълъг период сами да се убедите в качеството, достигащо до вас. Посетителският стол 2040 SIGNO се предлага с европейски сертификат TÜV по стандарти за качество, размери и безопасност.


Изберете Основа:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Дамаска:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина 84 см Вид: Кашон Гаранция 60 месеца
Ширина: 48-58 см Тегло: 7.2 кг Наличност: Доставка до 25 работни дни
Дълбочина на седалката: 50 см Обем: 0.31 m3 Подлакътници: Цена с включени подлакътници
Височина на седалката: 47.5 см Максимално тегло на потребител: 120 кг

Вход за Партньори