Посетителски стол 1120

БЦД 80.00лв


Посетителски стол 1120

БЦД 80.00лв

Цените са С ДДС

Изчерпан

Код - 1120-T


Изпрати запитване
 • посетителски стол с удебелени тапицирани облегалка и седалка в дамаска DORA в цвят по избор
 • черна рамка, овален профил 15x30 мм с дебелина 1.2 мм
 • протектори на краката за защита на всички видове настилки
 • декоративни пластмасови капаци на седалката и облегалката
 • възможност за стифиране
 • максимално натоварване до 120 кг
 • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
 • сертифициран от SZÚ - Европейски инженерно-изпитателен институт
 • гаранция 36 месеца

 

 • опция за подлакътници и масичка
 • опция за сиви пластмасови капаци на седалката и облегалката
 • oпция за друг вид дамаска или изкуствена кожа в цвят по избор

Оценка : 4.06 - 18 гласа

​Посетителският стол 1120 T е перфектната мебел, на която бихте могли да прекарате часове наред, без да усетите какъвто и да е било дискомфорт или неразположение. Ние от Антарес България се стремим да създаваме единствено висококачествени столове, благодарение на които денят ви да се превръща в истинско преживяване. Посетителският стол се грижи както за вашето удобство, така и за заемане на правилна поза на седене. Дори и след време вие не ще усещате болки или напрегнатост в прешлените, гръбнака, шията или други части от вашето тяло.

Посетителският стол се предлага в няколко основни цвята на рамката, сред които можете да избирате. Черно, сиво или хром са нашите предложения. Изборът ви може да бъде съобразен с останалата част от интериорното обзавеждане или изцяло плод на личните ви вкусове и предпочитания. Столът разполага с протектори на краката, което допринася за това да го използвате върху всякакви видове повърхности, без да оставя следи след себе си.

Декоративните пластмасови капаци на седалката и облегалката допълват комфорт, който чувствате, докато сте се разположили върху меката и удобна мебел, чиято облегалка чувствително заема формата на гърба ви.

Тапицираната облегалка е удебелена, както и седалката. Тапицировката би могло да се изработи в дамаска или еко кожа по ваш избор. Какъвто и материал да изберете, то ние ви гарантираме, че ще останете доволни от крайния резултат. Столът предлага опция за подлакътници и масичка. Това създава още по-голям комфорт за всеки потребител. Максималното му натоварване е до 120 кг.

Едно от многото предимства, е това, че столовете от този модел позволяват да ги стифирате. Така няма да заемат излишно пространство и ще ги използвате единствено тогава, когато имате нужда от тях. Те достигат до вас с гаранция от 3 години – един достатъчно дълъг период, в който сами да се убедите в качеството на закупената от вас мебел.

Посетителският стол 1120 T е перфектният начин да се погрижите както за собственото си здраве, така и за това на останалите.

Antares
Обща височина 85 см
Обща ширина 53.5 см
Височина на седалката 46.5 см
Дълбочина на седалката 43 см
Облегалка за глава Не
Подлакътници Цената не включва подлакътници
Максимално натоварване 120 кг
Вид опаковка Плик
Тегло бруто/нето 7.8 кг
Гаранция 36 месеца
Обем 0.23 м3
Плащане

ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива