Inside

Посетителски стол 1120 T

Базова Цена: 39.80 лв. с ДДС

  • посетителски стол с удебелени тапицирани облегалка и седалка в дамаска или еко кожа в цвят по избор
  • черна, сива или хромирана рамка, овален профил 15x30 мм с дебелина 1.2 мм
  • протектори на краката за защита на всички видове настилки
  • декоративни пластмасови капаци на седалката и облегалката
  • опция за подлакътници и масичка
  • възможност за стифиране
  • максимално натоварване до 120 кг
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
  • европейски сертификат TÜV по стандарти за качество, размери и безопасност
Classic

​Посетителският стол 1120 T е перфектната мебел, на която бихте могли да прекарате часове наред, без да усетите какъвто и да е било дискомфорт или неразположение. Ние от Антарес България се стремим да създаваме единствено висококачествени столове, благодарение на които денят ви да се превръща в истинско преживяване. Посетителският стол се грижи както за вашето удобство, така и за заемане на правилна поза на седене. Дори и след време вие не ще усещате болки или напрегнатост в прешлените, гръбнака, шията или други части от вашето тяло.

Посетителският стол се предлага в няколко основни цвята на рамката, сред които можете да избирате. Черно, сиво или хром са нашите предложения. Изборът ви може да бъде съобразен с останалата част от интериорното обзавеждане или изцяло плод на личните ви вкусове и предпочитания. Столът разполага с протектори на краката, което допринася за това да го използвате върху всякакви видове повърхности, без да оставя следи след себе си.

Декоративните пластмасови капаци на седалката и облегалката допълват комфорт, който чувствате, докато сте се разположили върху меката и удобна мебел, чиято облегалка чувствително заема формата на гърба ви.

Тапицираната облегалка е удебелена, както и седалката. Тапицировката би могло да се изработи в дамаска или еко кожа по ваш избор. Какъвто и материал да изберете, то ние ви гарантираме, че ще останете доволни от крайния резултат. Столът предлага опция за подлакътници и масичка. Това създава още по-голям комфорт за всеки потребител. Максималното му натоварване е до 120 кг.

Едно от многото предимства, е това, че столовете от този модел позволяват да ги стифирате. Така няма да заемат излишно пространство и ще ги използвате единствено тогава, когато имате нужда от тях. Те достигат до вас с гаранция от 3 години – един достатъчно дълъг период, в който сами да се убедите в качеството на закупената от вас мебел.

Посетителският стол 1120 T е перфектният начин да се погрижите както за собственото си здраве, така и за това на останалите.


Изберете Основа:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Дамаска:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Аксесоари:

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина 81 см Вид: Плик Гаранция 36 месеца
Ширина: 53.5 см Тегло: 7.8 кг Наличност: Наличен на склад
Дълбочина на седалката: 43 см Обем: 0.23 m3 Подлакътници: Цената не включва подлакътници
Височина на седалката: 46.5 см Максимално тегло на потребител: 120 кг

Вход за Партньори