Inside

Посетителски стол 1120 L

Базова Цена: 43.10 лв. с ДДС

  • посетителски стол с черна, сива или хромирана стоманена рамка
  • овален профил 15x30 мм с дебелина 1.2 мм
  • протектори на краката за защита на всички видове настилки
  • седалка и облегалка от слоеста дървесина цвят бук
  • опция за подлакътници и масичка
  • възможност за стифиране
  • максимално натоварване до 120 кг
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
  • европейски сертификат TÜV по стандарти за качество, размери и безопасност
Classic

Посетителският стол 1120L е елегантно и класическо произведение, което ние от Антарес България произведохме за вас. Тази мебел се отличава с брилянтен дизайн и ненадминат комфорт и удобство, на които бихте могли да се превърнете в притежател. 1120 L се произвежда в черна, сива или хромирана рамка, които не само са част от неговото великолепие, но също така успяват да ви доставят чувство за сигурност. Вие сами избирате модела, който желаете да достигне до вас в рамките на 25 работни дни.

Столът се характеризира с овален профил 15x30 мм с дебелина 1.2 мм. Краката са с протектори, които предпазват всички видове подови настилки от драскотини и грозни следи. Седалката и облегалката са едни от най-важните и значими части от този вид мебел. За направата им се използва слоеста дървесина в цвят бук, която пасва перфектно към всяко едно интериорно обзавеждане, без значение от предназначението на помещението.

Столът разполага с опция за подлакътници и масичка, които навярно ще ви създадат още повече комфорт и удобства. Голяма част от потребителите настояват посетителските столове, които закупуват, да предлагат опция за стифиране. Ние от Антарес България сме наясно с изискванията и предпочитанията на нашите клиенти и се стремим към това да задоволяваме нуждите и предпочитанията им. Ето защо нашият посетителски стол 1120 Lможе да бъде стифиран.

Максималното натоварване на стола е до 120 кг. С покупката на посетителски стол 1120L вие разполагате с гаранция от 36 месеца. Получавате европейски сертификат TÜV по стандарти за качество, размери и безопасност.


Изберете Основа:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Аксесоари:

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина 81 см Вид: Плик Гаранция 36 месеца
Ширина: 47.5-53.5 см Тегло: 5.8 кг Наличност: Доставка до 25 работни дни
Дълбочина на седалката: 43 см Обем: 0.23 m3 Подлакътници: Цената не включва подлакътници
Височина на седалката: 46.5 см Максимално тегло на потребител: 120 кг

Вход за Партньори