Inside

Посетителски FRILL CROSS

Базова Цена: 373.00 лв. с ДДС

  • въртящ се посетителски стол с модерен дизайн, подходящ за конферентни зали, центрове за обучение, чакални, кафенета
  • стилна алуминиева основа
  • облегалка с вградени подлакътници, осигуряващи оптимална опора и комфорт
  • предлага се в 7 цвята на пластмасата
  • опция за тапициран панел на седалката - попитай за цена
  • максимално натоварване до 120 кг
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ

 

Studio plus

Посетителски стол FRILL CROSS е едно истинско произведение на изкуството, което достига до вас, благодарение на онлайн магазина Антарес. В епицентъра на политиката на магазина заляга стремежът да създаваме и изграждаме трайни и коректни взаимоотношения с нашите клиенти, като им предлагаме най-доброто, появявало се някога на пазара. Ние сме едни от първите, които ви доставят възможността да се възползвате неограничено и по всяко едно време от перфектно балансираното съотношение между качество и цена. Направете избора, за който няма да съжалявате.

Тази мебел е надеждна и ви гарантираме, че ще ви дари с дълъг експлоатационен период. При направата й участват материали, които са тествали издръжливостта си многократно. Ние ви осигуряваме гаранционен период от цели три години. В случай, че настъпи някаква повреда, то бихте могли да се възползвате от него.

Посетителски стол FRILL CROSS – лукс, класа и изящество

Въртящият се посетителски стол е с модерен дизайн, който умее да се вписва към всяко едно интериорно обзавеждане. Столът е подходящ за кафенета, ресторанти, заведения, конферентни зали, учебни центрове, чакални и редица други помещения. Алуминиевата основа е изключително стилна и се превръща в основен акцент на това същинско бижу.

Облегалката е с вградени подлакътници, които доставят истинска наслада, опора и удобство за вашите ръце, без да причиняват схващания или друг вид дискомфорт. Пластмасата, участваща при изработката, се предлага в седем различни цвята. Столът разполага с опция за тапициране на седалката. Ако желаете това да се случи, то единственото, което се изисква от вас, е да се свържете със служител от оналйн магазина и с него да уговорите всяка една подробност, свързана с отделните детайли, като в това число и да получите информация за крайната цена на продукта.

Посетителски стол FRILL CROSS е с максимално натоварване до 120 кг. Съветваме ви да не прекалявате с тежестта, тъй като по този начин съществува опасност да прекратите експлоатацията на посетителското решение.


Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Дамаска:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина 78.5 см Вид: Гаранция 36 месеца
Ширина: 43 см Тегло: Наличност: Доставка до 25 работни дни
Дълбочина на седалката: 40 см Обем: Подлакътници: Цена с включени подлакътници
Височина на седалката: 44 см Максимално тегло на потребител: 120 кг

Вход за Партньори