Inside

Посетителски стол MORK STYLE

Базова Цена: 435.00 лв. с ДДС

  • въртящ се посетителски стол с модерен дизайн, подходящ за конферентни зали, центрове за обучение, чакални, кафенета
  • стилна алуминиева пирамидална основа
  • предлага се в 8 цвята на пластмасата
  • декоративно копче на облегалката с възможност за избор на 3 цвята
  • опция за тапицирани седалка и облегалка - попитай за цена
  • максимално натоварване до 120 кг
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ       

 

Studio plus

Посетителски стол MORK STYLE е стилна, висококачествена, удобна, комфортна и функционална мебел, която ще откриете в онлайн магазина Антарес.бг. Ние сме едни от първите онлайн магазини в страната, които ви предлагат перфектно съотношение между качество и цена, от което можете да се възползвате неограничено и по всяко едно време.

Подарете наслада и удобство както за вас самите, така и за помещението, в което възнамерявате да поставите нашата мебел. Тя е истинско произведение на изкуството, което несъмнено заслужава вашето внимание. Ако възнамерявате да инвестирате парите си в надежден продукт, който да ви дари с дълъг период на експлоатация, то значи сте в правилната посока. Всеки един от материалите, участващи при направата на посетителското решение, е устойчив и издръжлив. Предлагаме ви мебел, която е в състояние да ви спре дъха.

Въртящият се посетителски стол е с модерен дизайн и визия, на която голяма част от хората се прекланят до земята. Той е стилен, изчистен и лесно се вписва към всеки един интериор, независимо от това какъв е той. Столът е подходящ както за конферентни зали, така и за учебни центрове, чакални, кафенета и много други места.

Стилната алуминиева и пирамидална основа е един от неговите акценти, които са в готовност да ви оставят без дъх. Предлага се в осем различни цвята на пластмасата, като вие сами решавате в какъв цвят да ви бъде изработен, спрямо личните ви желания и предпочитания.

Столът би могло да се тапицира. Ако желаете той да бъде тапициран, то предварително е необходимо да уточните подробностите, относно детайлите. Максималното натоварване на Посетителски стол MORK STYLE е 120 кг. Спазвайте предварително посочените инструкции, ако желаете вашата покупка да ви дари с дълъг живот и надеждност.


Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Дамаска:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина 75.5 см Вид: Гаранция 36 месеца
Ширина: 50 см Тегло: Наличност: Доставка до 25 работни дни
Дълбочина на седалката: 42 см Обем: Подлакътници:
Височина на седалката: 43 см Максимално тегло на потребител: 120 кг

Вход за Партньори