Inside

Посетителски стол MORK/S

Базова Цена: 262.00 лв. с ДДС

  • посетителски стол с модерен дизайн, подходящ за конферентни зали, центрове за обучение, чакални, кафенета
  • черна, бяла или хромирана основа
  • предлага се в 8 цвята на пластмасата
  • декоративен капак под седалката с възможност за избор на 3 цвята
  • опция за тапицирани седалка и облегалка - попитай за цена
  • възможност за стифиране
  • декоративно копче на облегалката, предпазващо от надраскване при стифиране, предлага се в 3 цвята  
  • максимално натоварване до 120 кг
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
Studio plus

Посетителски стол MORK/S е същинско произведение на изкуството, което имате възможността да откриете в онлайн магазина Antares.bg. Ние ви предлагаме богата и почти неизчерпаема палитра от мебели, които имат за цел да ви осигурят удобство и комфорт, за които дори не сте и мечтали. Ние сме едни от първите онлайн магазини, погрижили се за това до вас да достига перфектно балансирано съотношение между качество и цена, от което да се възползвате неограничено и по всяко едно време. Не изпускайте възможностите, които се появяват еднократно в живота на човек.

Посетителски стол MORK/S – защо да извършим покупка?

Редица са причините, подтикващи ви да извършите покупка на този изключително удобен и мултифункционален потребителски стол. На първо място няма как да не забележим неговия впечатляващ дизайн. Той е подходящ за конферентни за;и, центрове за обучение, чакални, кафенета, а дори и за домашна употреба.

Основата се предлага в няколко различни цвята, сред които да извършите индивидуален избор: черна, бяла или хромирана. Всички те имат способността да се вписват перфектно към различните интериори, независимо какви са те. Пластмасата би могло да се изработи в осем различни цвята. Това е едно от предимствата, които получавате.

Декоративният капак под седалката също би могло да се изработи в цвят по ваш избор, както и да бъдат съчетани няколко отделни нюанса. Превърнете се в дизайн на собствената си мебел и създайте помещение, в което да се отразява красотата, стилът, изяществото и добрия вкус. Ние ще ви помогнем да реализирате това бързо и безпроблемно.

За да изпитвате още по-голямо удобство и комфорт, то ние ви предлагаме опция, която позволява тапициране на седалката и облегалката. За да се информирате з крайната цена, то от вас се изисква да направите предварително запитвате с каква стойност ще се оскъпи продукта, който сте решили да закупите.

Посетителският стол се оказва изключително удобна и практична мебел, тъй като освен всичко останало ви предоставя възможност за стифиране – нещо, което няма как да не се оцени, предвид забързания живот на модерния гражданин днес. Ако ви се налага да организирате частни партита или събития, то бързо и безпроблемно бихте могли да се справите с подредбата, пренасянето и скандирането на посетителски стол MORK/S.


Изберете Основа:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Дамаска:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина 80.5 см Вид: Гаранция 36 месеца
Ширина: 50 см Тегло: Наличност: Доставка до 25 работни дни
Дълбочина на седалката: 42 см Обем: Подлакътници:
Височина на седалката: 45 см Максимално тегло на потребител: 120 кг

Вход за Партньори