Inside

Бар стол ZETA

Базова Цена: 87.00 лв. с ДДС

  • бар стол с хромирана конструкция
  • тапицирана седалка с дамаска или изкуствена кожа в цвят по избор
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ 
Packs

​Бар стол ZETA е точно онова, от което се нуждае вашето помещение, за да изглежда впечатляващо добре. Този вид мебели са изключително модерни, стилни и запомнящи се. Дизайнът е неповторим и именно това ги превръща в предпочитани сред масата потребители. Разполагате с реалната възможност да промените изцяло своето заведение, кафене, ресторант, закусвалня или какъвто и да е друг вид помещение, без да се налага да променяте изцяло банковите си сметки. Ние от Антарес България се стремим да ви предлагаме само най-доброто на пазара и то на изгони цени. Възползвайте се от брилянтните столове, които създадохме за вас и вашите посетители.

Бар стол ZETA – защо да го закупим?

Столът несъмнено си заслужава да се превърне в част от интериора на всяко едно обществено помещение или кухненски кът. Ние от Антарес България работим единствено с най-високият клас материали и това си проличава съществено още щом се докоснете до нашите произведения. За разлика от много други столове, предлагани ви от разнообразните фирми производители за мебели, то бар столът ZETA умее да създава точно онези удобство и комфорт, от които тялото ви се нуждае.

Бар столът е с хромирана конструкция, което подчертава неговия стил и висока класа. Седалката му е тапицирана с дамаска или изкуствена кожа. Вие сами посочвате материала, в който желаете да изработим поръчката ви. Какъвто и да е избора ви, то ние ви гарантираме, че ще останете доволни от него. Цветът отново е по желание на клиента. Бар столът ZETA е с гаранция от 3 години.


Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Дамаска:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина Вид: Фолио Гаранция 36 месеца
Ширина: Тегло: Наличност: Доставка до 25 работни дни
Дълбочина на седалката: Обем: Подлакътници:
Височина на седалката: Максимално тегло на потребител: 100 кг

Вход за Партньори