Inside

Бар стол NO FRILL/SB

Базова Цена: 284.00 лв. с ДДС

  • пластмасов бар стол
  • черна, бяла или хромирана рамка
  • предлага се в 7 цвята на пластмасата
  • декоративен капак под седалката с възможност за избор на 3 цвята 
  • опция за тапициран панел на седалката - попитай за цена
  • максимално натоварване до 120 кг
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
hORECA

Бар стол NO FRILL/SB е истинско произведение на изкуството, което несъмнено ще промени цялостната визия на помещението, в което възнамерявате да го поставите. Тази мебел е един от шедьоврите, достигнали до вас с прякото съдействие на онлайн магазина Антарес. Ние ви предлагаме висококачествени столове, при направата на които участват издръжливи и устойчиви материали. Гарантираме ви, че всеки един от компонентите, съставляващи NO FRILL/SB , е тестван многократно и се е доказал с годините. Предлагаме ви решение, което е в състояние да отговори на търсенето дори на най-капризните клиенти.

Бар стол NO FRILL/SB – стил, вкус, класа и визия

Редица са причините, поради които си заслужава да се превърнете в собственик на този изключителен стол. На първо място е дизайнът, който няма как да не забележите. Моделен и привличащ погледите към себе си, той е подходящ за всяко едно помещение, било то бар, ресторант, заведение за бързо хранене, както и за домашно ползване.

Материалът, който се използва за направата на нашия стол, е висококачествена пластмаса, която ще ви дари с надеждност по време на експлоатацията на стола. Рамката би могло да се изработи в 3 основни цвята. Вие сами избирате, спрямо останалата част на обзавеждането. Предлагаме ви следните няколко цвята: черен, бял и хром. Пласт,асата се предлага в 7 основни цвята. Можете да разгледате каталога с мостри и да придобиете още по-кристална представа за нюансите, които ви предлагаме ние.

Декоративният капак, който се намира под седалката, също се предлага в три отделни цвята. Единственото, което се изисква от вас е да решите кой цвят да изберете, и да го съобщите на наш служител. Столът позволява опция за стифиране, което се оказва едно ценено удобство . Ако желаете ние можем да тапицираме вашата мебел, като допълнително ще ви дадем информация за крайната цена. Максималното натоварване на бар стол NO FRILL/SB е до 120 кг.


Изберете Основа:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Дамаска:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина Вид: Гаранция 36 месеца
Ширина: 43 см Тегло: Наличност: Доставка до 25 работни дни
Дълбочина на седалката: 40 см Обем: Подлакътници: Цената не включва подлакътници
Височина на седалката: Максимално тегло на потребител: 120 кг

Вход за Партньори