Inside

Бар стол FRILL/SB

Базова Цена: 291.00 лв. с ДДС

  • пластмасов бар стол
  • черна, бяла или хромирана рамка 
  • облегалка с вградени подлакътници, осигуряващи оптимална опора и комфорт
  • предлага се в 7 цвята на пластмасата
  • декоративен капак под седалката с възможност за избор на 3 цвята
  • опция за тапициран панел на седалката - попитай за цена
  • максимално натоварване до 120 кг
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
Studio plus

Бар стол FRILL/SB е възможност, която в никакъв случай не бива да изпускате. Ние от Антарес ви предлагаме същинско произведение на изкуството, което вярваме, че е в състояние да задоволи вкусовете и предпочитанията дори на най-капризните ни клиенти. Единственото, което се изисква от вас е да разгледате внимателно опциите, които предлага стола и да поръчате желаните от вас цветове, в които да ви бъде изработен.

Пластмасовият бар стол е с изключително модерен и стилен дизайн, което го превръща в подходяща придобивка както за заведения, кафенета, барове, така и за домашна употреба. Гарантираме ви, че с неговото присъствие домът ви ще придобие една съвсем по-висока класа, за които могат само да ви завиждат. Материалите, участващи при изработката му са издръжливи и устойчиви. Те са доказали това многократно години наред. За да се чувствате и вие спокойни след извършване на покупката, то ние ви осигуряваме гаранция от цели 36 месеца.

Рамката би могло да се изработи в черен, бял или хромиран цвят. Облегалката е с вградени подлакътници, които умеят да осигуряват оптимална опора и комфорт за вашите ръце, така че да не се получават схващания или друг вид болки и дискомфорт. Пластмасата, която участва при изработката, се предлага в седем различни цвята. Декоративният капак, който ще откриете в частта под седалката също се предлага в няколко различни цвята, която можете да разгледате на снимките. Максималното натоварване на бар столът е до 120 кг. Съветваме ви да се придържате към инструкциите за употреба, тъй като в противен случай съществува опасност да съкратите експлоатационния му период.

Ако желаете седалката да се претапицира, то единственото, което се изисква от вас е да се свържете с наш служител, с който да обсъдите всяка една подробност, свързана с тази опця. Подарете си комфорт и удобство, които ви гарантираме, че ще ви доставят наслада, за която дори не сте и мечтали.


Изберете Основа:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Дамаска:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина Вид: Гаранция 36 месеца
Ширина: 43 см Тегло: Наличност: Доставка до 25 работни дни
Дълбочина на седалката: 40 см Обем: Подлакътници:
Височина на седалката: Максимално тегло на потребител: 120 кг

Вход за Партньори