Inside

Бар стол AYLA/SB

Базова Цена: 308.00 лв. с ДДС

  • бар стол с хромирана  или  прахово боядисана основа на четири крака в черн, бял или сив цят
  • иновативен дизайн, подходящ за барове, кафенета, закусвални, места за отдих
  • мрежеста облегалка в черeн, бял или сив цвят
  • пластмасова седалка в черeн, бял или сив цвят
  • максимално натоварване до 120 кг
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ 
Studio plus

Бар столът AYLA/SB е едно уникално съчетание между дизайн, стил, класа, изтънченост, удобство, комфорт и трудно достижимо качество. За направата на този продукт ние от Антарес България си позволихме да използваме единствено доказал се клас материали, които успяват да впечатлят най-претенциозните от вас, надхвърляйки дори най-смелите им очаквания.

Бар стол AYLA/SB – стол за всеки бар

Бар столът се предлага с хромирана или прахово боядисана основа на четири крака в няколко различни цвята, сред които да направите своя избор: черен, бял или сив. Иновативният дизайн на тази великолепна мебел я превръща в подходяща за барове, кафенета, закусвални, както и места за отдих.

Мрежестата облегалка се изработва в черен, бял или сив цвят. Този вид материя е изключително предпочитана през горещите летни дни, тъй като не спарва и позволява на тялото да диша.

Максималното натоварване е до 120 кг. Ние ви съветваме да не експериментирате с тежестта, тъй като съществува опасност да навредите на целостта на бар стола. Благодарение на Антарес България всеки един от вас има възможността да превърне своето семейно заведение в уютен кът, където клиентите да прекарват своето време.

За нас качеството е преди всичко останало и това е сред основните причини до вас да достигат функционални и висококачествени мебели, в чиято наорава участват единствено висок клас материали.


Изберете Основа:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина 102-112 см Вид: Кашон Гаранция 36 месеца
Ширина: 57 см Тегло: Наличност: Доставка до 25 работни дни
Дълбочина на седалката: 48 см Обем: Подлакътници: Цената не включва подлакътници
Височина на седалката: 63-73 см Максимално тегло на потребител: 120 кг

Вход за Партньори