Inside
ПРОДУКТИ

Бар стол 2160/SB TC AOKI ALL

Базова Цена: 496.00 лв. с ДДС

Бар стол 2160/SB TC AOKI ALL

  • пластмасов бар стол с хромирана рамка
  • изключителен дизайн, подходящ за барове, кафенета, закусвални, места за отдих
  • гъвкава облегалка с вградени подлакътници, осигуряващи оптимална опора и комфорт
  • изцяло тапицирани седалка и облегалка  с дамаска, вълна, или изкуствена кожа в цвят по избор
  • възможност за стифиране 
  • максимално натоварване до 120 кг
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ

Пластмасовият бар стол 2160/SB TC AOKI ALL е перфектното допълнение към всяко едно помещение, без значение от предназначението му. Ние от Антарес България създаваме столове, които да ви завладяват не само с неустоим дизайн, но и перфектното си удобство, което доставят те на своите притежатели. Имате възможността да се наслаждавате на фино извитата облегалка, чиято форма е изцяло съобразена с формата на гърба ви.

За нас преди всичко е здравето на човек и това той да се чувства добре, без значение колко време на ден прекарва в седнало положение. Разбира се, не по-малко внимание сме отделили и за осъществяването на великолепния дизайн. Причудлив и изумителен той би превърнал всяко едно нощно заведение, закусвалня, ресторант, бар или кафене в едни от най-посещаваните. Красота, стил, лукс и удобство цари в крайният продукт, за който се борим с всички сили да изглежда по начина по който самите вие желаете.

За да бъдат столовете ни за бар толкова впечатляващи, колкото са в действителност, то ние използваме доказано издръжлив клас материали, чието качество определя и вашия гаранционен срок, който е в срок от 36 месеца. Седалката и облегалката са изцяло тапицирани в материя по ваш избор. Можете да избирате сред еко кожа, вълна или дамаска. Столовете ви позволяват да бъдат стифирани. Това също е едно от предимствата им, които не бива да подценяваме. Максималното им натоварване е добре да бъде до 120 кг.

Пластмасовият бар стол 2160/SB TC AOKI ALL е изключителна мебел, която да поставите в любимото си заведение и да се наслаждавате на наплива на хора, дошли да го посетят, заради самото удобство, което им предлагате.


Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Дамаска:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина 107 см Вид: Фолио Гаранция 36 месеца
Ширина: 57 см Тегло: 7.6 кг Наличност: Доставка до 25 работни дни
Дълбочина на седалката: 42 см Обем: Подлакътници:
Височина на седалката: 74 см Максимално тегло на потребител: 120 кг

Вход за Партньори