Inside

Бар стол 2130/SB PC STRIKE

Базова Цена: 198.00 лв. с ДДС

  • пластмасов бар стол с форма на мида, с хромирана рамка
  • изключителен дизайн, подходящ за барове, кафенета, закусвални, места за отдих                   
  • предлага се в следните цветове на пластмасата: син P 71, сив P 72, оранжев P73, черен P 74, червен P 75, пясъчен P 76, зелен P 77, бял P 78, бежов P 79
  • възможност за стифиране
  • максимално натоварване до 120 кг
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
Studio plus

Пластмасовият бар стол с форма на мида е една чудесна възможност да се погрижите както за себе си така и за останалите, предлагайки им комфорт и удобство, такива каквито са единствено у дома. Ние от Антарес България ви предлагаме това пластмасово бижу, с което можете по оригинален и несравним начин да подчертаете дизайна било то в кафене, бар, ресторант, закусвалня, заведение за бързо хранене, място за отдих или друго.

Високото качество на мебелите ги превръща сред едни от най-търсените на пазара. Те успяват да отговорят на вашите нужди и очаквания по възможно най-пълноценния начин. Имате възможността да промените визията на всяко едно помещение и да си доставите необходимите комфорт и удобство, без да се налага да променяте банковата си сметка. Страхотно е, нали?

Бар стол 2130/SB PC STRIKE – характеристики и предимства

На първо място нека отбележим, че в направата на стола участват единствено висок клас материали, доказали своята здравина и издръжливост многократно. Хромираната рамка успява да подчертае блясъка на нашето предложение и да затвърди избора на потребителя. Столът за бар се предлага в множество цветове, сред които бихте могли да ни посочите любим за вас. Изборът ви следва да се осъществи на базата на син, зелен, червен, черен, пясъчен, оранжев, бял и бежов. Можете да съобразите цвета с останалата част от обзавеждането или да изберете такъв, който успява да внесе свежест и разнообразие.

Столовете са подходящи за стифиране. Това се оказва една добра възможност за вас, тъй като няма да заемат излишно пространство в дадено помещение, ако не са използваеми.

Максималното натоварване на столовете е до 120 кг.


Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Дамаска:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина 108 см Вид: Фолио Гаранция 36 месеца
Ширина: 45.5-56 см Тегло: 6.8 кг Наличност: Доставка до 25 работни дни
Дълбочина на седалката: 44 см Обем: Подлакътници:
Височина на седалката: 72 см Максимално тегло на потребител: 120 кг

Вход за Партньори