Ергономичен стол ENJOY

999.00лв


Ергономичен стол ENJOY

999.00лв

Цените са С ДДС

Изчерпан

Код - ENJOY


Безплатна доставка над 150лв Безплатна доставка
Може да бъде тестван в изложбената ни зала

Изпрати запитване или поискай оферта за количество

Първо поколение на модел ENJOY е спрян от производство. Наличен и на разположение за поръчка е второ поколение - ENJOY 2 

  • гамата ENJOY осигурява интензивен комфорт със своята интегрирана лумбална опора и синхронен механизъм с пет позиции на заключване
  • регулируема на височина облегалка
  • регулиране височината и дълбочината на седалка и наклона на облегалката, посредством една-единствена точка на контакт
  • 3D регулируеми подлакътници
  • кръстачка, изработен от полиран алуминий с черни елементи
  • максимално натоварване до 130 кг
  • сертифициран от SGS- Швейцарска обединена компания за надзор
  • сертифициран от SZÚ - Европейски инженерно-изпитателен институт
  • гаранция 60 месеца

Оценка : 4.53 - 30 гласа

 

ENJOY е абсолютно съчетание между динамика, функционалност и природа. Ергономичният директорски стол е с доказало се на пазара европейско качество. Модерният дизайн и ергономичните качества са едни от най-силните оръжия на тази мебел.

Убедете се сами във високо класното произведение на изкуството. Няколко минути, прекарани в стола, са напълно достатъчни да промените изградената си вече представа за удобство и комфорт. Вдигнете летвата и покажете на целия свят, че себеуважаващият се човек се грижи сам за собственото си здраве.

Стол ENJOY – бъди лидер на работното си място

Високата облегалка позволява на тялото ви да заеме удобната за него поза, без да среща каквато и да било съпротива. Облегалката е изработена от висококачествена мрежа. Нейната височина би могла да се регулира спрямо, спрямо онзи, който използва стола.

Подглавникът, освен че подплатява комфорта ви, той подчертава и модерната визия на стола. Потребителите сами биха могли да избират кое положение на главата и врата им доставя най-много комфорт.

Седалката е снабдена с функцията за регулиране на нейната дълбочина. Материалът използвани за направата й отново е мрежа. Тя създава неописуеми комфорт и удобство както през зимата, така и през горещите летни месеци от годината.

Синхронният механизъм има за цел да извършва плавни промени на ъгъла на седалката и облегалката. В зависимост от това каква е тежестта на потребителя, той се настройва. Има и допълнителна опция за регулирането, посредством жилото (Bowden cable control).

Всяка една част от директорският стол е на изключително високо ниво, което по нищо не би могло да се сравни със столовете, предлагани ви от много други мебелни къщи в страната ни.

Подлакътниците успяват да отговорят подобаващо на високото ниво. Те могат да се регулират, както и да се завъртят в предпочитана от вас посока.

Колелцата на този луксозен офис стол са с диаметър 60 мм. Те са подходящи за всякакви видове настилки, без каквито и да е било изключения. Максималното натоварване на тази изумителна офис мебел е до 130 килограма. Ние ви даваме 3 – годишна гаранция за безспорно високо качество.

Основни
Облегалка за глава Да
Подлакътници Цена с включени подлакътници
Максимално натоварване 130 кг
Гаранция 60 месеца
Размери
Обща височина 110-130.5 см
Обща ширина 51-68.5 см
Височина на седалката 44-53 см
Дълбочина на седалката 47-52 см
Транспортна опаковка
Вид опаковка Кашон
Тегло бруто/нето 22.3 кг
Обем 0.27 м3

Други продукти от семейството

Плащане

ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива