Inside

Мениджърски стол SANTA FE

Базова Цена: 502.00 лв. с ДДС

 

  • мениджърски стол с висока облегалка
  • лицева част в естествена кожа - цветове слонова кост, черен или кафяв
  • MULTIBLOCK механизъм с пет позиции на заключване, изнесена ос 160 мм за по-голям комфорт, релакс функция и настройване според тежестта на потребителя
  • хромирани тапицирани подлакътници
  • хромирана кръстачка
  • газов механизъм за плавно регулиране височината на стола
  • максимално натоварване до 140 кг.
Packs

Мениджърският стол SANTA FE ще ви накара да се почувствате като у дома си, независимо от това, че прекарвате огромна част от времето си в седнало положение в офиса. Преди да пристъпите към практикуване на дадена професия свързана със седене зад бюрото, то нашият съвет е да се замислите за собственото си здраве. За да не се превърнете в собственик на гръбначно изкривяване или друг вид травма, то най-рентабилно е да си закупите един от нашите мениджърски столове, които са абсолютно съчетание межди визия, качество и ненадминато удобство.

Мениджърски стол SANTA FE – удобство и комфорт през целия ден

Високата облегалка допълва комфорт, който ви доставя тази мебел. Тя се изработва съобразно извивката на гърба, като спомага за заемане на правилна поза на седене. Лицевата част на стола е в естествена кожа. Един от най-здравите и издръжливи материали. Експлоатационния живот на естествената кожа няма ограничение. Той е перфектното покритие, което допълва приятното чувство от използване на мениджърската мебел. Цветът го избирате вие, спрямо личните си предпочитания. Той може да бъде бял, черен или кафяв.

MULTIBLOCK механизмът е с пет позиции на заключване, от които да се възползвате тогава, когато изпитвате потребност. Столът се настройва според тежестта на потребителя. Релакс функцията допринася за оптималното ви удобство по време на работния процес.

Подлакътниците са онази част от стола, която в никакъв случай не бива да подценявате. SANTA FE се изработва с хромирани тапицирани подлакътници, осигуряващи мекота на вашите ръце и вие не ще усетите мускулни схващания или друг вид дискомфорт.

Хромираната кръстачка допълва както красивата визия, така и издръжливостта на мениджърското съкровище. Във всеки един момент, в който решите да регулирате височината на стола, можете да използвате газовия механизъм за плавно регулиране. Максималното натоварване на мениджърския стол SANTA FE е до 140 кг. Ние ви предоставяме 24 месеца гаранционен срок от който да се възползвате във всеки един момент.


Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Дамаска:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина 120-128 см Вид: Кашон Гаранция 24 месеца
Ширина: 53-64 см Тегло: 24 кг Наличност: Наличен на склад
Дълбочина на седалката: 52 см Обем: 0.2 m3 Подлакътници: Цена с включени подлакътници
Височина на седалката: 49-57 см Максимално тегло на потребител: 140 кг

Вход за Партньори