Inside

Мениджърски стол PETERBURG

Базова Цена: 152.00 лв. с ДДС
Промо Цена: 128.00 лв. с ДДС

специалните цени са валидни до 31.07.2018г. (или до изчерпване на наличностите)

  • мениджърски стол със средно висока облегалка 
  • ​TILT механизъм с релакс функция за люлеене или застопоряване в изправена позиция и настройване според тежестта на потребителя
  • сиви пластмасови тапицирани подлакътници
  • метална сива кръстачка
  • тапициран с изкуствена кожа - бял, черен, капучино или червен цвят
  • максимално натоварване до 120 кг
Mini collection

Човек колкото и добре да живее, в един момент се нуждае от подмяна на стола. Рано или късно експлоатационният период изтича и всичките онези удобство и комфорт, на които сте се наслаждавали, са отминали. Ние от АНТАРЕС знаем това и затова днес на вашето внимание предлагаме Мениджърски стол PETERBURG.

Предимството да притежавате Мениджърски стол PETERBURG

Свръх разнообразни са предимствата, а които сте в готовност да се превърнете в собственици. На първо място е дизайнът на тази неповторима мебел. Той позволява перфектно и безкомпромисно вписване към всяка една офис обстановка, независимо от останалата част от обзавеждането.

Средно високата облегалка ще ви достави онова удобство, което ни най-малко сте подозирали, че съществува. Тя пасва еднакво добре на всички извивки на човешкото тяло. Можете още да се насладите на TILT механизма, който е с релакс функция за люлеене и застопоряване в изправна позиция, както и настройване според тежестта на потребителя.

Сивите пластмасови тапицирани подлакътници допълват безусловно този коктейл от класа и изтънченост. Металната сива кръстачка не просто е предпоставка за стабилна опора, но и за цялостно завършена визия. За направата на стола се използва изкуствена кожа в няколко различни цвята: бял, черен, капучино или червен цвят. Който и от тях да изберете, то ние ви гарантираме, че няма да съжалявате.

Максималното натоварване е до 120 кг и съветваме всеки един от вас да спазва указанията за употреба, за да може да се радва на новозакупената си мебел за дълъг период от време, без да е нужна скорошна подмяна. С извършване на покупката вие получавате гаранционен период от цели 24 месеца. В случай, че Мениджърски стол PETERBURG се повреди, то служителите ни ще откликнат светкавично, с цел бързото отстраняване на повредата.


Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Дамаска:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина 109-117 см Вид: Кашон Гаранция 24 месеца
Ширина: 50-61 см Тегло: 14 кг Наличност: Наличен на склад
Дълбочина на седалката: 48 см Обем: 0.11 m3 Подлакътници: Цена с включени подлакътници
Височина на седалката: 49-57 см Максимално тегло на потребител: 120 кг

Вход за Партньори