Inside
ПРОДУКТИ

Мениджърски стол MISSOURI

Базова Цена: 289.00 лв. с ДДС
Промо Цена: 204.00 лв. с ДДС

Мениджърски стол MISSOURI

специалните цени са валидни до 31.08.2018г. (или до изчерпване на наличностите)

  • ​стилен мениджърски стол с висока облегалка
  • изработен от висококачествена мрежа
  • MULTIBLOCK механизъм с пет позиции на заключване, изнесена ос 160 мм за по-голям комфорт, релакс функция и настройване според тежестта на потребителя
  • тапицирани хромирани подлакътници
  • алуминиева кръстачка
  • максимално натоварване до 120 кг
  • европейски сертификат TÜV по стандарти за качество и издръжливост

​Директорският стол Missouri е вашият перфектен и несравним избор за постигане на елегантна визия във вашия модерен офис. Това, което несъмнено го отличава от всички останали столове, е материалът, служещ за неговата изработка. Мрежата, която обгръща фините му линии е сред най-предпочитаните материали. Тя ер перфектното решение не само за зимните месеци, но и за горещите летни месеци от годината.

Столът Missouri е изключително надеждна и комфортна офис мебел. Стабилната алуминиева основа, допринасяща за завършения и стилен дизайн, е с високо качество. Притежавате реалната привилегия да превърнете този стол във верен приятел, който е неотлъчно до вас, години наред. С покупката му всеки един от вас получава 3 – годишен гаранционен период. Бъдете с няколко стъпки пред останалите и си изградете перфектната офис среда, която да допринася за вашата продуктивност и постоянна кондиция.

Ако предпочитате да заключвате вашата облегалка, то това е абсолютно възможно с помощта на Multiblock механизъм. Няколко позиции на заключване са възможни, като вие избирате коя от тях ще ви осигури нужните комфорт и удобство. Газовият амортисьор, на свой ред, служи за плавно регулиране височината на седящия в него.

Закупувайки си нашият многофункционален и висококачествен офис стол, вие получавате и сертификат, издаден според немския стандарт за качество TÜV. Бъдете разумни, модерни и прагматични. Покупката на класен, модерен и луксозен стол е инвестиция във вашето здраве.


Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина 107.5-115.5 см Вид: Кашон Гаранция 36 месеца
Ширина: 51-65 см Тегло: 13.7 кг Наличност: Наличен на склад
Дълбочина на седалката: 46 см Обем: 0.163 m3 Подлакътници: Цена с включени подлакътници
Височина на седалката: 45.5-53.5 см Максимално тегло на потребител: 120 кг

Вход за Партньори