Inside

Мениджърски стол MAXIMA

Базова Цена: 5260.00 лв. с ДДС

  • мениджърски стол за интензивна употреба, предназначен за най-взискателните среди
  • висока облегалка и седалка изработени от инжектирана полиуретанова пяна
  • подходящ за използване при непрекъснат 24 часов цикъл на работа
  • синхронен механизъм, застопоряващ се в 5 позиции, настройване според тежестта на потребителя
  • механизъм за регулиране на седалката в дълбочина
  • up & down механизъм за регулиране на височината на облегалката в 7 позиции
  • регулируеми подлакътници с меко полиуретаново покритие
  • дамаска с устойчивост на износване 500 000 цикъла
  • максимално натоварване до 159 кг
  • произход – КАНАДА
24 Hours intensive use

​Голяма част от професиите на хората са свързани със продължително седене зад бюрото в офиса. Статистиките сочат, че този контингент от граждани прекарват една трета от времето си седейки, без да упражняват каквато и да е било активност. Ето защо необходимостта от удобен, функционален, а дори и стилен мениджърски стол, е крайно належаща. Ние от Антарес България се погрижихме да създадем истинско оръжие срещу умора, напрежение, болки, схващания и друг вид дискомфорт. Запознайте се с мениджърски стол MAXIMA – иновативно произведение на изкуството.

Мениджърски стол MAXIMA – не просто стол, а истински шедьовър

Мениджърският стол за интензивна употреба е предназначен за най-взискателните среди. Той е перфектната придобивка за всеки един лидер в дадена фирма, който се стреми към това да вдъхва респект и уважение, без да се налага да говори.

Високата облегалка и седалка са изработени от инжектирана полиуретанова пяна, която се грижи за вашите комфорт и удобство през цялото време, докато ползвате нашата високотехнологична мебел. Столът е подходящ за използване при непрекъснат 24 – часов цикъл на работа. Сами бихте могли да изградите своята преценка, по отношение на материалите, участващи в изграждането на всеки един от детайлите – безупречност и непоколебимо качество.

Синхронният механизъм, който е на ваше разположение през цялото време, може да се застопорява в 5 позиции, както и да се настройва според тежестта на потребителя. Столът разполага и с механизъм за регулиране на седалката в дълбочина. Перфектният начин да почувствате, че тази мебел е онази вещ, с която никога не бихте могли да се разделите.

 Up & down механизъм се използва за регулиране на височината на облегалката в 7 различни позиции. Меко полиуретаново покритие обхващат подлакътниците. Дамаската на мениджърския стол MAXIMA е с устойчивост на износване 500 000 цикъла. Максималното натоварване е до 159 кг.


Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина 122-133 см Вид: Кашон Гаранция 60 месеца
Ширина: 54-69 см Тегло: 34.3 кг Наличност: Доставка до 50 работни дни
Дълбочина на седалката: 54 см Обем: 0.660 m3 Подлакътници: Цена с включени подлакътници
Височина на седалката: 42-53 см Максимално тегло на потребител: 159 кг

Вход за Партньори