Inside

Мениджърски стол MARKUS

Базова Цена: 732.00 лв. с ДДС

  • мениджърски стол за интензивна 24 часова употреба
  • висока облегалка с регулируема облегалка за главата
  • MULTIBLOCK механизъм с възможност за заключване в 5 позиции, изнесена ос 160 мм за по-голям комфорт, релакс функцияи регулиране силата на люлеене според теглото на седящия в диапазон 60-130 кг
  • тапицирани подлакътници с възможност за регулиране по вертикала
  • кръстачка от полиран алуминий
  • дамаска BONDAI и X-treme с устойчивост на износване 100 000 цикъла, лесна поддръжка на плата
  • опаковката включва грес и ключ запрофилактична поддръжка
  • максимално натоварване до 130 кг
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
24 Hours intensive use

​Мениджърският стол MARKUS е модерно, практично, функционално и динамично решение, което да прибавите към обзавеждането във вашия офис. Ние от Антарес България имаме невероятно предложение за вас и вашите тела. Погрижете се за себе си така както никой друг не ще го направи.

Мениджърски стол MARKUS – перфектно съчетание между несравним дизайн и безупречно качество

Мениджърският стол MARKUS служи за интензивна 24 – часова употреба. Високата облегалка е удобство за вас и вашия гръб. Тя спомага за заемане на правилна поза на седене и предотвратяване на гръбначни изкривявания или друг вид дискомфорт. Регулируемата облегалка за глава допълва удобствата на тази мебел, която тя предоставя на потребителите.

MULTIBLOCK механизмът осигурява възможността за заключване в 5 позиции, изнесена ос 160 мм, служеща за по-голям комфорт, релакс функция, както и регулиране силата на люлеене според теглото на седящия в диапазон 60 – 130 кг.

Столът е проектиран така, че да покрива дори най-смелите очаквания на капризните клиенти. Тапицираните подлакътници не само осигуряват идеалната повърхност за вашите ръце, но също така са с възможност за регулиране по вертикала.

Кръстачката от полиран алуминий, на свой ред, подчертава блясъка на това същинско произведение на изкуството, като го превръща в предпочитана вещ за голяма част от себеуважаващите се шефове, които прекарват сериозна част от времето си в седнало положение.

В опаковката ще откриете бонус ключ и грес, които служат за профилактична поддръжка, нещо от което, рано или късно, столът се нуждае. Максималното натоварване на мениджърския стол MARKUS е до 120 кг. Той достига до вас с гаранционен срок от цели 36 месеца. За изработката му се нуждаем от 25 работни дни.


Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Дамаска:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина 122-133 см Вид: Кашон Гаранция 36 месеца
Ширина: 60-66 см Тегло: 25 кг Наличност: Доставка до 25 работни дни
Дълбочина на седалката: 50 см Обем: 0.459 m3 Подлакътници: Цена с включени подлакътници
Височина на седалката: 42-53 см Максимално тегло на потребител: 120 кг

Вход за Партньори