Inside

Мениджърски стол M 69

Базова Цена: 147.00 лв. с ДДС
Промо Цена: 108.00 лв. с ДДС

специалните цени са валидни за периода 06.07-20.07. 2018 (или до изчерпване на наличностите)

  • мениджърски стол с висока облегалка
  • TILT механизъм с релакс функция за люлеене или застопоряване в изправена позиция и настрой-ване според тежестта на потребителя
  • пластмасови тапицирани подлакътници
  • пластмасова кръстачка
  • тапициран с черна изкуствена кожа
  • максимално натоварване до 120 кг
  • гаранция—24 месеца

 

Packs

​Искате ли да ви бъде осигурено възможно най-доброто и предразполагащо място за творчество и креативни изяви? Ние от АНТАРЕС ви предлагаме цяла палитра от предложения, които днес достигат до вас на цени, достъпни за масовия потребител. Не е нужно да теглите кредит, да искате заем от приятел или да се лишавате от много други жизнено важни неща, за да си закупите днешното предложение. Представяме на вашето внимание иновативния и модерен мениджърски стол М69.

Той е балансирано съотношение между качество, цена, удобство и комфорт и в това имате възможността да се убедите самите вие, само след като прекарате няколко минути в седнало положение. Класа, стил, удобство – всичко това на едно място. Не губете време, а инвестирайте парите си в правилния продукт и в точното време. Ние знаем кое е най-доброто за вас и ви го предлагаме тук и сега.

Какви са основните характеристики на мениджърски стол М69?

Мениджърското ни предложение е с висока облегалка, което автоматично игнорира всякакви сериозни здравословни проблеми, свързани правилното функциониране на гърба. Облегалката е проектирана така, че да отговаря на всяка една от извивките на човешкото тяло и след края на дългия работен ден вие да се чувствате по-отпочинали от всякога и да бъдете заредени с огромно количество енергия и желание за нови преживявания.

TILT механизъм с релакс функция за люлеене или застопоряване в изправена позиция и настройване според тежестта на потребителя е нещо, което не можете да откриете при всяка една офис мебел. Това е едно от допълнителните предимства, които получавате, закупувайки М69. Страхотно е, нали?

Пластмасовите тапицирани подлакътници са свръх удобни за онзи, който прекарва не малко време в седнало положение. Така ръцете няма да се сблъскват с неприятна умора. Пластмасовата кръстачка подчертава стила и класата на това съвършено изваяно бижу. Столът се предлага тапициран в черна изкуствена кожа. Изглеждащ по този начин, той умело се вписва към всяка една офис обстановка, независимо от останалата част от обзавеждането й.


Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина 106-116 см Вид: Кашон Гаранция 24 месеца
Ширина: Тегло: 14.5 кг Наличност: Наличен на склад
Дълбочина на седалката: Обем: Подлакътници: Цена с включени подлакътници
Височина на седалката: Максимално тегло на потребител: 120 кг

Вход за Партньори