Inside

Мениджърски стол LEGANZA

Базова Цена: 214.00 лв. с ДДС

  • мениджърски стол с висока облегалка
  • TILT механизъм с релакс функция за люлеене или застопоряване в изправена позиция и настройване според тежестта на потребителя
  • пластмасови подлакътници
  • пластмасова или хромирана кръстачка
  • тапициран с дамаска или изкуствена кожа в цвят по избор
  • максимално натоварване до 120 кг
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
    Временно спрян от продажба. В случай че проявявате интерес, моля изпратете запитване.
Packs

Мениджърският стол LEGANZA е перфектната възможност да си осигурите комфорт и удобство на работното място, без да се налага да инвестирате огромна сума пари. Ние от Антарес България се грижим за нашите клиенти, предоставяйки им възможността да обзавеждат себе си с мебели, които знаят кое е най-добро за здравето им. Благодарение на високата облегалка, с която разполага столът, вие няма да чувствате болки или дискомфорт във вашия гръб.

TILT механизмът е другото предимство, на което се превръщате в собственик веднага след като си закупите този уникален и неповторим стол. Този механизъм разполага с релакс функция за люлеене или застопоряване в изправена позиция и настройване според тежестта на потребителя. Възползвайте се от него тогава, когато пожелаете, съобразявайки се единствено със себе си и собствените си предпочитания.

Пластмасовите подлакътници, с които разполага мениджърската мебел осигуряват на ръцете ви максимален комфорт, като не позволяват да усещате мускулни схващания или друг вид неразположение. Кръстачката би могло да бъде пластмасова или хромирана. Това зависи единствено от вас и предпочитанията ви. Можете да съобразите избора си с останалата част от обзавеждането или да експериментирате с нещо ново и различно.

Столът се предлага тапициран в дамаска или изкуствена кожа. Каквото и да изберете, то ние ви гарантираме, че вашият избор е правилният. Цветът го посочете вие и оставете всичко останало в наши ръце. Мениджърският стол LEGANZA е с максимално натоварване до 120 кг. Купете си удобство, комфорт и ненадминат дизайн с гаранционен срок от 3 години. Ние гарантираме за качеството на нашите мебели.


Изберете Основа:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Дамаска:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина 121 см Вид: Кашон Гаранция 36 месеца
Ширина: 59 см Тегло: 14 кг Наличност:
Дълбочина на седалката: 45 см Обем: 0.14 m3 Подлакътници:
Височина на седалката: 49-59 см Максимално тегло на потребител:

Вход за Партньори