Inside

Мениджърски стол HUNTER

Базова Цена: 194.00 лв. с ДДС
Промо Цена: 140.00 лв. с ДДС

специалните цени са валидни до 31.07.2018г. (или до изчерпване на наличностите)

  • мениджърски стол с висока облегалка
  • TILT механизъм с релакс функция за люлеене или застопоряване в изправена позиция и настройване според тежестта на потребителя
  • сиви пластмасови тапицирани подлакътници
  • метална сива кръстачка
  • тапициран с изкуствена кожа черен цвят 
  • максимално натоварване до 120 кг
Packs

Мениджърският стол HUNTER е в състояние да ви осигури удобството и комфорта, от които се нуждаете, за да се чувствате максимално добре на работното място. Ние от Антарес България ви предоставяме възможността да се насладите на висококачествените ни произведения, благодарение на които тялото ви ще се чувства далеч по-добре, отколкото когато седите върху твърд и неудобен стол.

Мениджърски стол HUNTER – подарете удобство и комфорт на самите вас

Столът е предназначен за онази група хора в обществото, които прекарват твърде дълго време в офиса зад бюрото. За да не чувстват болки в гърба, ставите, прешлените или мускулите в края на работния си ден, те се нуждаят от такъв стол, който да им осигури удобна облегалка и комфортна седалка. Мениджърският стол HUNTER се изработва с висока облегалка, която допринася за това тялото ви да се чувства удобно във всеки един момент.

TILT механизмът е само част от функционалността, на която можете да се насладите. Релакс функцията за люлеене или застопоряване в изправена позиция и настройване според тежестта на потребителя осигурява истинско удобство за всеки един, който се докосне до тази висококачествена мебел.

Сивите пластмасови тапицирани подлакътници осигуряват удобство и комфорт на ръцете ви по всяко едно време. Не бива да подценявате тази част от мениджърския стол, тъй като тя е съществено важна. Металната сива кръстачка подчертава красивата визия на стола. Той се вписва идеално във всяко едно помещение.

Мениджърският стол HUNTER е тапициран с изкуствена кожа в черен цвят. Изцяло класическа визия допълваща стилните дами и господа. Максималното натоварване на стола е до 120 кг.


Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина 114-123 см Вид: Кашон Гаранция 24 месеца
Ширина: 53-67 см Тегло: 16.6 кг Наличност: Наличен на склад
Дълбочина на седалката: 53 см Обем: 0.15 m3 Подлакътници: Цена с включени подлакътници
Височина на седалката: 47-56 см Максимално тегло на потребител: 120 кг

Вход за Партньори