Inside

Мениджърски стол HAWAI

Базова Цена: 467.00 лв. с ДДС

 

  • ​мениджърски стол с лицева част тапицирана във висококачествена черна телешка кожа с контрастни бели шевове
  • TILT механизъм с релакс функция за люлеене или застопоряване в изправена позиция и настройване според тежестта на потребителя
  • газов механизъм за регулиране височината на седалката
  • пластмасови, тапицирани подлакътници
  • пластмасова кръстачка
  • максимално натоварване до 120 кг
  • европейски сертификат TÜV по стандарти за качество и издръжливост
Classic

Мениджърският стол HAWAI е в състояние да оправдае дори най-смелите ви очаквания. Функционалността на тази мебел е трудно измерима. Едно от неговите предимства се съдържа в способността да създава максимално удобство и комфорт на хората, които прекарват дълго време в седнало положение. Столът е стилен, притежаващ класически дизайн, умеещ да разпръсква респект. Кожената мебел остава запазена марка за офиса на шефа. Контрастните бели шевове внасят нотки на стил, вкус и изтънченост.

Мениджърски стол HAWAI – удобство и ненадминат дизайн

Мениджърският стол е в състояние да промени вашето ежедневие, без да налага сериозни корекции върху банковите ви сметки. Ние от Антарес България сме селектирали множество материали, от висок клас, които участват в производството на тази иновативна мебел. Сред тях най-ярко се откроява телешката кожа, която се характеризира с ненадмината здравина и издръжливост. Имате възможността да се наслаждавате на компанията на стола дълги години, преди той да бъде заменен с друга подобна мебел. Щастливи сме да ви съобщим, че амортизацията на HAWAI не е нещо, което да очаквате скоро след като сте го закупили.

Присъстващият TILT механизъм съчетава в себе си няколко функции: люлеене, застопоряване в изправена позиция и настройване според тежестта на потребителя. С помощта на газовия механизъм можете да регулирате височината на седалката и да я настройвате така както на вас ви е добре.

Пластмасовите тапицирани подлакътници са само една малка част от удобствата, които ви осигурява тази мека и функционална мебел за офиса. Пластмасовата кръстачка придава завършеност на цялостната визия на мениджърското решение. Максималното натоварване на мениджърския стол HAWAI е до 120 кг. С покупката му получавате гаранция в рамките на цели три години и европейски сертификат TÜV по стандарти за качество и издръжливост.


Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина 111-119 см Вид: Кашон Гаранция 36 месеца
Ширина: 53-70.5 см Тегло: 17.3 кг Наличност: Наличен на склад
Дълбочина на седалката: 50 см Обем: 0.183 m3 Подлакътници: Цена с включени подлакътници
Височина на седалката: 44-52 см Максимално тегло на потребител: 120 кг

Вход за Партньори