Ергономичен стол GENIDIA

ПЦД 1,508.00лв 1,322.00лв


Ергономичен стол GENIDIA

ПЦД 1,508.00лв 1,322.00лв

Цените са С ДДС

Наличен

Код - GENIDIA


Изпрати запитване
 • ​стилен дизайнерски стол, създаден с уникална и революционна 3D MATRIX технология в индустрията на производство на столове
 • предлагайки изчистена елегантна линия и перфектен баланс между форма и функционалност, Genidia осигурява върховен комфорт и гъвкавост, ергономична опора и възможност за настройка към нуждите на всеки потребител
 • синхронен механизъм с пет позиции на заключване
 • регулиране височината и наклона на облегалката
 • регулируема във височината и наклона облегалка за глава
 • регулиране височината, наклона и дълбочината на седалката
 • регулируема лумбална опора
 • 4D регулируеми подлакътници 
 • кръстачка от полиран алуминий
 • максимално натоварване до 136 кг
 • европейски сертификат SGS по стандарти за качество и издръжливост
 • сертифициран от SZÚ - Европейски инженерно-изпитателен институт
 • гаранция 60 месеца

Оценка : 4.33 - 9 гласа

 

 

Искате ли динамика на работното си място? Какво по-хубаво от това да се потопите в ненадминатия комфорт, докато работния ви ден преминава бавно и мъчително?! Мениджърският стол GENIDIA е в състояние да преобрази вашето ежедневие, придавайки му един по-добър облик. Тази висококачествена мебел се произвежда в Чехия и достига до потребителя с 3 – годишен гаранционен срок. Безплатната доставка е един от комплиментите, които отправяме към своите клиенти.

Изключително елегантен като дизайн е столът Genidia. За това безспорно допринасят материалите, участващи в изработката mu. Мрежовата дамаска тип „меш“, покриваща го изцяло, ще ви осигури комфорта, за който копнеете, дори през горещите летни дни от годината.

Технологията 3D Honeycomb Matrix е едно от силните оръжия на столa. Независимо от това какво е вашето тегло, то ние ви гарантираме, че то ще бъде равномерно разпределено върху изумителната мебел. Чрез up & dowm механизмът бихте могли да регулирате свободно и неограничено, колкото пъти желаете, височината на облегалката, както и дълбочината на ъгъла на седалката.

Стол GENIDIA – предимството да го притежавате

А какво ще кажете да обърнете малко повече внимание на здравето си? Ако вие сами не се погрижите за него, не очаквайте друг да свърши това вместо вас. Кръстът е онази част от тялото, която често алармира, поради неудобството, което изпитвате седейки в евтин стол с ниско качество. Столът GENIDIA разполага с лумбална опора, която се регулира и е в състояние да осигури непрекъснат контакт и комфорт. А 3D опората за глава не ще позволи мускулите на врата ви да се почувстват напрегнати. Страхотно е, нали? И това съвсем не е всичко, с което бихте могли да разполагате, закупувайки си това невероятно произведение на изкуството.

За максималното ви удобство ще се погрижи мултиблокиращ механизъм, който позволява заключването на стола в четири различни позиции. Чували ли сте някога за антишоков механизъм? Е, дойде моментът да се запознаете отблизо с пълната гама от привилегии, определящи неговата същност. Той умее да регулира силата на люлеене и съпротивлението, което усещате в областта на гръбнака.

Ние не спираме до тук! Има още какво много да ви представим и ще го направим по възможно най-красноречивия начин. Нашата цел не е да инвестирате средствата си в стол, който да запълва перфектно свободното пространство в офис интериора, ние копнеем да се докоснете до пълната гама от комфорта и удобствата на иновативната мебел.

Искате да използвате подлакътници, които ви осигуряват перфектната поза, седейки в офис стола си? Е, ето че и тук присъства този важен за вас елемент. Ние не си позволяваме лукса да изпуснем тази фундаментална част, дори напротив – подлакътниците на GENEDIA са в пъти по-добри от останалите на пазара. 4D подлакътници, които могат да се регулират и да се настройват в дълбочина, височина и ширина.

Столът е неподозиращо издръжлив, за което допринася елегантната кръстачка, изработена от полиран алуминий. Колелцата са предназначени за всички видове повърхности.

И сега ще ви представим нещо, което ще спре дишането ви! Столът Genidia е първият ергономичен стол, който ще ви предупреди чрез звуков сигнал, ако сте седнали в неправилна поза за повече от 60 секунди. Тази функция спомага за изграждането на добра стойка. Сигналът ще се изключи едва когато възстановите правилната поза.

Antares
Обща височина 108-128 см
Обща ширина 50-71 см
Височина на седалката 44-56 см
Дълбочина на седалката 47-50 см
Облегалка за глава Да
Подлакътници Цена с включени подлакътници
Максимално тегло на потребител 130 кг
Вид опаковка Кашон
Обем 0.257 м3
Тегло бруто/нето 26-35 кг
Гаранция 60 месеца

Други продукти от семейството

Ергономичен стол ERGOHUMAN

ПЦД 1,219.00лв 996.00лв

Ергономичен стол ERGOHUMAN UPH

ПЦД 1,245.00лв 1,009.00лв

Ергономичен стол ERGOHUMAN 2 LUXURY

ПЦД 1,778.00лв 1,429.00лв
Плащане

ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива