Ергономичен стол GENIDIA

ТОП ЦЕНА 1,299.00лв


Ергономичен стол GENIDIA

ТОП ЦЕНА 1,299.00лв

Цените са С ДДС

Ограничена наличност

Код - GENIDIA


Безплатна доставка над 150лв Безплатна доставка
Може да бъде тестван в изложбената ни зала

Изпрати запитване или поискай оферта за количество
 • ​стилен дизайнерски стол, създаден с уникална и революционна 3D MATRIX технология в индустрията на производство на столове
 • предлагайки изчистена елегантна линия и перфектен баланс между форма и функционалност, Genidia осигурява върховен комфорт и гъвкавост, ергономична опора и възможност за настройка към нуждите на всеки потребител
 • синхронен механизъм с пет позиции на заключване
 • регулиране височината и наклона на облегалката
 • регулируема във височината и наклона облегалка за глава
 • регулиране височината, наклона и дълбочината на седалката
 • регулируема лумбална опора
 • 4D регулируеми подлакътници 
 • кръстачка от полиран алуминий
 • максимално натоварване до 136 кг
 • европейски сертификат SGS по стандарти за качество и издръжливост
 • сертифициран от SZÚ - Европейски инженерно-изпитателен институт
 • гаранция 60 месеца

Оценка : 4.00 - 20 гласа

 

 

Искате ли динамика на работното си място? Какво по-хубаво от това да се потопите в ненадминатия комфорт, докато работния ви ден преминава бавно и мъчително?! Мениджърският стол GENIDIA е в състояние да преобрази вашето ежедневие, придавайки му един по-добър облик. Тази висококачествена мебел се произвежда в Чехия и достига до потребителя с 3 – годишен гаранционен срок. Безплатната доставка е един от комплиментите, които отправяме към своите клиенти.

Изключително елегантен като дизайн е столът Genidia. За това безспорно допринасят материалите, участващи в изработката mu. Мрежовата дамаска тип „меш“, покриваща го изцяло, ще ви осигури комфорта, за който копнеете, дори през горещите летни дни от годината.

Технологията 3D Honeycomb Matrix е едно от силните оръжия на столa. Независимо от това какво е вашето тегло, то ние ви гарантираме, че то ще бъде равномерно разпределено върху изумителната мебел. Чрез up & dowm механизмът бихте могли да регулирате свободно и неограничено, колкото пъти желаете, височината на облегалката, както и дълбочината на ъгъла на седалката.

Стол GENIDIA – предимството да го притежавате

А какво ще кажете да обърнете малко повече внимание на здравето си? Ако вие сами не се погрижите за него, не очаквайте друг да свърши това вместо вас. Кръстът е онази част от тялото, която често алармира, поради неудобството, което изпитвате седейки в евтин стол с ниско качество. Столът GENIDIA разполага с лумбална опора, която се регулира и е в състояние да осигури непрекъснат контакт и комфорт. А 3D опората за глава не ще позволи мускулите на врата ви да се почувстват напрегнати. Страхотно е, нали? И това съвсем не е всичко, с което бихте могли да разполагате, закупувайки си това невероятно произведение на изкуството.

За максималното ви удобство ще се погрижи мултиблокиращ механизъм, който позволява заключването на стола в четири различни позиции. Чували ли сте някога за антишоков механизъм? Е, дойде моментът да се запознаете отблизо с пълната гама от привилегии, определящи неговата същност. Той умее да регулира силата на люлеене и съпротивлението, което усещате в областта на гръбнака.

Ние не спираме до тук! Има още какво много да ви представим и ще го направим по възможно най-красноречивия начин. Нашата цел не е да инвестирате средствата си в стол, който да запълва перфектно свободното пространство в офис интериора, ние копнеем да се докоснете до пълната гама от комфорта и удобствата на иновативната мебел.

Искате да използвате подлакътници, които ви осигуряват перфектната поза, седейки в офис стола си? Е, ето че и тук присъства този важен за вас елемент. Ние не си позволяваме лукса да изпуснем тази фундаментална част, дори напротив – подлакътниците на GENEDIA са в пъти по-добри от останалите на пазара. 4D подлакътници, които могат да се регулират и да се настройват в дълбочина, височина и ширина.

Столът е неподозиращо издръжлив, за което допринася елегантната кръстачка, изработена от полиран алуминий. Колелцата са предназначени за всички видове повърхности.

И сега ще ви представим нещо, което ще спре дишането ви! Столът Genidia е първият ергономичен стол, който ще ви предупреди чрез звуков сигнал, ако сте седнали в неправилна поза за повече от 60 секунди. Тази функция спомага за изграждането на добра стойка. Сигналът ще се изключи едва когато възстановите правилната поза.

Основни
Облегалка за глава Да
Подлакътници Цена с включени подлакътници
Максимално натоварване 130 кг
Гаранция 60 месеца
Размери
Обща височина 108-128 см
Обща ширина 50-71 см
Височина на седалката 44-56 см
Дълбочина на седалката 47-50 см
Транспортна опаковка
Вид опаковка Кашон
Тегло бруто/нето 26-35 кг
Обем 0.257 м3

Други продукти от семейството

Плащане

ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива