Inside
ПРОДУКТИ

Мениджърски стол GENIDIA SMART


Мениджърски стол GENIDIA SMART

1262.00 лв с ДДС

Добави в количка
или
Изпрати запитване

Доставка до 25 работни дни Доставка до 25 работни дни
Доставка до 25 работни дни Доставка до 25 работни дни

Спрян от производство.

Мениджърският стол GENIDIA SMART

Доставка до 25 работни дни Доставка до 25 работни дни
Доставка до 25 работни дни Доставка до 25 работни дни
1262.00 лв с ДДС
Добави в количка
или
Изпрати запитване

Елегантния и удобен мениджърски стол GENIDIA SMART е столът на бъдещето, който разполага с възможността да внесе динамика и несравним комфорт на работното ви място. Възползвайте се от 3 -  годишния гаранционен срок, с който достига до вас. Елегантен и комфортен, трудно бихте му се насладили по всяко едно време от годината, най-вече през горещите летни месеци. Изработен е цялостно от мрежова дамаска тип „меш“ – качество, за което всеки един мечтае.

Мениджърски стол GENIDIA SMART – колорит от функции

Столът разполага с всевъзможни функции, от които да се възползвате по всяко едно време. Можете да регулирате височината на облегалката, благодарение на up & dowm механизмът. Тази мебел за офиса разполага и с куп други технологии като 3D Honeycomb Matrix. Тя гарантира равномерно разпределение на теглото на седящия върху стола.

Здравето на човек е на първо място, никога не бива да забравяте това. Ние от Антарес България се стремим към това да осигурява защита и комфорт на цялото ви тяло, като не позволяваме появата на травми, гръбначни изкривявания или друг вид дискомфорт. Лумбалната опора създава страхотна опора за вашия кръст, а мускулите на врата имат възможността да се чувстват отпочинали през цялото време, тъй като столът разполага с 3D опора за глава. Страхотно е, нали?

Функционалността на GENIDIA не свършва до тук. Иновативното офис решение е снабдено и с мултиблокиращ механизъм, който позволява заключване в четири различни позиции. По този начин ние целим максимално удобство, предвидено единствено за вас самите. Антишоковият механизъм ще се погрижи за силата на люлеене, както и за оказаното съпротивление в гръбначния стълб.

Ние се стремим към това да създадем най-добрата мебел, която да ви осигурява цялото онова удобство, на което сте свикнали. За това не пропуснахме да проектираме и изработим 4D регулируеми подлакътници, които могат да променят ъгъла, дълбочината, височината и ширината си. Дори и да не ви се вярва те са в пъти по-добри от много други, предлагани на пазара.

Елегантната кръстачка е гаранция за издръжливостта на този прекрасен работен стол. За нейната изработка взима участие полираният алуминий. Снабдена е с колелца, подходящи за всички видове повърхности.

Мениджърският стол GENIDIA SMART е мебел, която си заслужава да превърнете в своя собственост.

https://www.youtube.com/watch?v=BqVLG4bQhnU

Технически характеристики Мениджърски стол GENIDIA SMART

Размери:

  • Ширина: 50-71 см
  • Дълбочина на седалката: 47-50 см
  • Височина на седалката: 59-78 см

Опаковка:

  • Вид: Кашон
  • Тегло: 26-35 кг

More information:

  • Обем: 0257 m3
  • Подлакътници: Цена с включени подлакътници
  • Максимално тегло на потребител: 130 кг
  • Гаранция 36 месеца


За повече информация или 3D модели, моля свържете се с нас на e-mail: antares@antares-bg.netОценка: 4.6 - 12 гласа
Вход за Партньори