Ергономичен стол ERGOHUMAN

ТОП ЦЕНА 849.00лв


Ергономичен стол ERGOHUMAN

ТОП ЦЕНА 849.00лв

Цените са С ДДС

Наличен

Код - ERGOHUMAN-W


Безплатна доставка над 150лв Безплатна доставка
Може да бъде тестван в изложбената ни зала

Изпрати запитване или поискай оферта за количество

Специална цена до изчерпване на наличностите

 • гамата ERGOHUMAN е перфектен синтез на изкуството и науката, с флекс зони, които осигуряват постоянна подкрепа на гърба и лумбалната област
 • синхронен механизъм с пет позиции на заключване
 • идеален избор за 24-часова интензивна употреба
 • регулируема на височина облегалка
 • регулиране височината и дълбочината на седалка и наклона на облегалката, посредством една-единствена точка на контакт
 • 3D регулируеми подлакътници
 • изработен от W мрежа 
 • кръстачка от полиран алуминий с черни елементи
 • максимално натоварване до 150 кг
 • сертифициран от SGS- Швейцарска обединена компания за надзор
 • сертифициран от SZÚ - Европейски инженерно-изпитателен институт
 • гаранция 60 месеца

 

 • опция за закачалка за дрехи RAM

Оценка : 4.25 - 137 гласа

 

 

 

 

 

Мениджърският стол Ergohuman е продукт на съвременното поколение. При изработката му са използвани иновативни инженерни решения. По този начин столът е адаптиран изцяло, спрямо физическите параметри на потребителя. Желанието ни да съчетаем природното, динамичното и специфичното в един уникален дизайн, ни подтикна към създаването на Ergohuman. Модерният и разумен начин да внесете комфорт и удобство на работното си място.

Какви са основните характеристики на стола?

За да се чувствате жизнени, пълноценни, в кондиция и да раздавате максимума от себе си на работното място, то столът, който използвате, следва да отговаря изцяло на нуждите и потребностите ви. Гърбът е съществено важна част от човешкото тяло, на която не рядко поднасяме огромни дози болка, умора, напрегнатост и т.н. Всичко това е резултат от опората на кръста.

Столът Ergohuman разполага с опора за кръста, която е с автоматично настройваща се гъвкавост. Тя има свойството да се адаптира мигновено според теглото на всеки един, който реши да изпробва несравнимата функционалност.

Облегалката е от съществено важно значение за гръбначни стълб. В много от случаите, свързани с гръбначни изкривявания, е било констатирано, че столът е причината те да изплават на повърхността и да създават дискомфорт на хората, страдащи от това. Облегалката на нашата луксозна и висококачествена мебел се регулира, спрямо височината ви. Това е предимство, което не бива да се пренебрегва, тъй като се осигурява правилна позиция на лумбалната опора, спрямо долните прешлени на гръбначния стълб.

Подглавникът е изключително функционален. Посредством него, вие бихте могли да си осигурите надеждна и удобна упора за работа във всяко положение. Това, само по себе си, елиминира автоматично натоварването във вратните прешлени и мускули.

Столът е снабден и с допълнителен механизъм, служещ за регулиране на наклона на облегалката и по този начин се осигурява промяна на позата на работа, както и разгъване на тялото. Произхождайки от това, следва да отбележим, че закупувайки си този невероятен шедьовър, то бихте могли да намалите значително умората от седене. Механизмът може да се заключва в 4 различни позиции.

Всеки един от вас притежава специалните привилегии да регулира височината на седене, спрямо своето собствено разбиране за удобство и комфорт.

Подлакътниците се изработват с меки полиуретанови падове, които паралелно с това са 3D регулируеми. Лактите и подмишниците на потребителите могат да се насладят на меката повърхност, която им е осигурена. По този начин се предпазват мускулите и ставите от травми и схващания. Страхотно е, нали?

Дамаската на това невероятно "бижу" е изградена от мрежеста мека материя. Можете да се наслаждавате на удобството както през студените зимни дни, така и през летните месеци от годината, през които температурите са неимоверно високи. Цветът е класическо и стилно черно, подхождащо на всеки един офис интериор.

Колелцата на стола ERGOHUMAN са подходящи за всякакви видове повърхности. Те са с диаметър 60 мм.

Не пестете средства от закупуването на качествен, функционален, удобен и грижещ се за здравето, стол. Направената инвестиция безспорно ще ви се отблагодари многократно напред във времето.

Основни
Облегалка за глава Да
Подлакътници Цена с включени подлакътници
Максимално натоварване 150 кг
Гаранция 60 месеца
Размери
Обща височина 116-129 см
Обща ширина 52.5-68.5 см
Височина на седалката 46-55 см
Дълбочина на седалката 47-52 см
Транспортна опаковка
Вид опаковка Кашон
Тегло бруто/нето 23.6 кг
Обем 0.29 м3

Други продукти от семейството

Ергономичен стол GENIDIA

Топ цена 1,299.00лв

Ергономичен стол ERGOHUMAN LE

Топ цена 999.00лв

Ергономичен стол ENJOY 2

Топ цена 799.00лв
Плащане

ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива