Ергономичен стол ERGOHUMAN

БЦД 1,219.00лв 989.00лв


Ергономичен стол ERGOHUMAN

БЦД 1,219.00лв 989.00лв

Цените са С ДДС

Наличен

Код - ERGOHUMAN-W


Изпрати запитване

 • гамата ERGOHUMAN е перфектен синтез на изкуството и науката, с флекс зони, които осигуряват постоянна подкрепа на гърба и лумбалната област
 • синхронен механизъм с пет позиции на заключване
 • идеален избор за 24-часова интензивна употреба
 • регулируема на височина облегалка
 • регулиране височината и дълбочината на седалка и наклона на облегалката, посредством една-единствена точка на контакт
 • 3D регулируеми подлакътници
 • изработен от W мрежа 
 • кръстачка от полиран алуминий с черни елементи
 • максимално натоварване до 150 кг
 • сертифициран от SGS- Швейцарска обединена компания за надзор
 • сертифициран от SZÚ - Европейски инженерно-изпитателен институт
 • гаранция 60 месеца

 

 • опция за закачалка за дрехи RAM

Оценка : 4.22 - 68 гласа

Мениджърският стол Ergohuman е продукт на съвременното поколение. При изработката му са използвани иновативни инженерни решения. По този начин столът е адаптиран изцяло, спрямо физическите параметри на потребителя. Желанието ни да съчетаем природното, динамичното и специфичното в един уникален дизайн, ни подтикна към създаването на Ergohuman. Модерният и разумен начин да внесете комфорт и удобство на работното си място.

Какви са основните характеристики на стола?

За да се чувствате жизнени, пълноценни, в кондиция и да раздавате максимума от себе си на работното място, то столът, който използвате, следва да отговаря изцяло на нуждите и потребностите ви. Гърбът е съществено важна част от човешкото тяло, на която не рядко поднасяме огромни дози болка, умора, напрегнатост и т.н. Всичко това е резултат от опората на кръста.

Столът Ergohuman разполага с опора за кръста, която е с автоматично настройваща се гъвкавост. Тя има свойството да се адаптира мигновено според теглото на всеки един, който реши да изпробва несравнимата функционалност.

Облегалката е от съществено важно значение за гръбначни стълб. В много от случаите, свързани с гръбначни изкривявания, е било констатирано, че столът е причината те да изплават на повърхността и да създават дискомфорт на хората, страдащи от това. Облегалката на нашата луксозна и висококачествена мебел се регулира, спрямо височината ви. Това е предимство, което не бива да се пренебрегва, тъй като се осигурява правилна позиция на лумбалната опора, спрямо долните прешлени на гръбначния стълб.

Подглавникът е изключително функционален. Посредством него, вие бихте могли да си осигурите надеждна и удобна упора за работа във всяко положение. Това, само по себе си, елиминира автоматично натоварването във вратните прешлени и мускули.

Столът е снабден и с допълнителен механизъм, служещ за регулиране на наклона на облегалката и по този начин се осигурява промяна на позата на работа, както и разгъване на тялото. Произхождайки от това, следва да отбележим, че закупувайки си този невероятен шедьовър, то бихте могли да намалите значително умората от седене. Механизмът може да се заключва в 4 различни позиции.

Всеки един от вас притежава специалните привилегии да регулира височината на седене, спрямо своето собствено разбиране за удобство и комфорт.

Подлакътниците се изработват с меки полиуретанови падове, които паралелно с това са 3D регулируеми. Лактите и подмишниците на потребителите могат да се насладят на меката повърхност, която им е осигурена. По този начин се предпазват мускулите и ставите от травми и схващания. Страхотно е, нали?

Дамаската на това невероятно "бижу" е изградена от мрежеста мека материя. Можете да се наслаждавате на удобството както през студените зимни дни, така и през летните месеци от годината, през които температурите са неимоверно високи. Цветът е класическо и стилно черно, подхождащо на всеки един офис интериор.

Колелцата на стола ERGOHUMAN са подходящи за всякакви видове повърхности. Те са с диаметър 60 мм.

Не пестете средства от закупуването на качествен, функционален, удобен и грижещ се за здравето, стол. Направената инвестиция безспорно ще ви се отблагодари многократно напред във времето.

Antares
Обща височина 116-129 см
Обща ширина 52.5-68.5 см
Височина на седалката 46-55 см
Дълбочина на седалката 47-52 см
Облегалка за глава Да
Подлакътници Цена с включени подлакътници
Максимално натоварване 150 кг
Вид опаковка Кашон
Тегло бруто/нето 23.6 кг
Гаранция 60 месеца
Обем 0.29 м3

Други продукти от семейството

Ергономичен стол ENJOY

БЦД 999.00лв 759.00лв

Ергономичен стол GENIDIA

БЦД 1,445.00лв 1,299.00лв

Ергономичен стол ERGOHUMAN LE

БЦД 1,450.00лв 1,149.00лв

Ергономичен стол POFIT

БЦД 1,365.00лв 1,009.00лв

Ергономичен стол ENJOY 2

БЦД 999.00лв 799.00лв
Плащане

ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива