Inside

Мениджърски стол ENJOY ELITE

Базова Цена: 1370.00 лв. с ДДС

 • гамата ENJOY осигурява интензивен комфорт със своята интегрирана лумбална опора и синхронен механизъм с пет позиции на заключване
 • вариант ELITE предлага рамка и подлакътници в комбинация от полиран алуминей и черна пластмаса
 • регулируема на височина облегалка
 • регулиране височината и дълбочината на седалка и наклона на облегалката посредством една-единствена точка на контакт
 • 4D регулируеми подлакътници
 • изработен от мрежа (три вида),дамаска, еко или естествена кожа в цвят по избор
 • кръстачка, изработен от полиран алуминий с черни елементи
 • опция за опора за крака
 • опция за поставка за notebook 
 • опция за тапи за статичност - черни или от полиран алуминий
 • вариант без облегалка за глава - попитай за цена
 • максимално натоварване до 130 кг
 • европейски сертификати TÜV и SGS по стандарти за качество и издръжливост
Studio plus

Имате ли нужда от висококачествен мениджърски стол, който да допринесе за успехите ви на работното място? Ние от АНТАРЕС ви предлагаме едно безкомпромисно офис бижу, което ще ви дари с пълноценен комфорт и наслада, още след първите минути употреба. С този стол ще забравите за всичките добре познати мускулни схващания, болки в ставите, гърба, прешлените, шията, както и гръбначните изкривявания. Всяка една част от тази мебел е проектирана съобразно човешкото тяло и пасва на всяка една от неговите извивки. Внимание, представяме на вашето внимание Мениджърски стол ENJOY ELITE. Това не е просто стол, а произведение на изкуството, върху което можете да прекарате часове наред.

Какви са основните функции и характеристики на Мениджърски стол ENJOY ELITE?

Гамата ENJOY осигурява интензивен комфорт със своята интегрирана лумбална опора и синхронен механизъм с пет позиции на заключване. Вариант ELITE предлага: подлакътници, комбинация от полиран алуминий и черна пластмаса. Те са стилни и подчертават по изключително класен начин цялостния дизайн.

Имате възможността да регулирате както височината на облегалката, така и дълбочината на самата седалка. Всичко това е възможно, посредством една единствена точка на контакт. 4D регулируемите подлакътници ще осигурят на вашите ръце точно онзи комфорт, за който те мечтаят. ENJOY ELITE се предлага в дамаска, мрежа, еко кожа или естествена кожа. Сами решавате кой вариант най-добре би се вписал към останалата част от интериорното обзавеждане или кой модел най-точно отговаря на вашето търсене. Цветът също е въпрос на личен вкус и предпочитания.

Столът може да бъде изработен във вариант, в който липсва облегалка на главата. Няма значение какви са вашите творчески или креативни дейности, ако един от двата варианта ви допада в повече, то ние сме в готовност а ги изработим специално за вас. Предлагаме ви Мениджърски стол ENJOY ELITE с гаранционен срок от цели 5 години. Възползвайте се от предимството да го притежавате.


Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Дамаска:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Аксесоари:

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина 113.5-133 см Вид: Кашон Гаранция 60 месеца
Ширина: 52 см Тегло: Наличност: Доставка до 25 работни дни
Дълбочина на седалката: 44-49 см Обем: Подлакътници: Цена с включени подлакътници
Височина на седалката: 39-48 см Максимално тегло на потребител: 130 кг

Вход за Партньори