Inside

Мениджърски стол 8600 BLITZ EXECUTIVE

Базова Цена: 733.00 лв. с ДДС

  • мениджърски стол с висока облегалка и плътни тапицирани подлакътници
  • изработен от инжектирана полиуретанова пяна
  • синхронен механизъм с възможност за застопоряване в пет позиции и настройване според тежестта на потребителя
  • кръстачка от полиран алуминий с колелца с диаметър 65мм за всички видове настилки
  • тапициран с вълна, естествена или изкуствена кожа в цвят по избор
  • максимално натоварване до 130 кг
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
Studio plus

​Мениджърският стол с висока облегалка и плътни тапицирани подлакътници е един от шедьоврите, достигащи до вас благодарение на Антарес България. Ние сме лидери на пазара, тъй като в епицентъра на политиката ни заляга стремежът да създаваме и съхраняваме трайни и коректни взаимоотношения с нашите клиенти. За нас вашите инвестиции не са просто в покупката на високотехнологичен мениджърски стол, а инвестиции във вашето здраве. Мечтали ли сте някога да елиминирате болките и напрежението, които усещате в гръбнака и прешлените в края на работния ден? Ето, че днес това би могло да се случи без специални лечебни процедури.

8600 BLITZ EXECUTIVE е мениджърски стол, изработен от инжектирана полиуретанова пяна, която доставя нужните ви комфорт и удобство, така че да не искате да напускате вашия стол за повече от няколко минути. Синхронният механизъм с възможност за застопоряване в пет позиции и настройване според тежестта на потребителя е една от основните причини, поради която да превърнете това офис решение в своя собственост.

Кръстачката се изработва от полиран алуминий. Колелцата на стола са с диаметър 65 мм. Те са подходящи за всякакви подови настилки, без да оставят каквито и да било следи върху пода в офиса, у дома или в други помещения. Тапицировката би могла да се изпълни със съдействието на различни по вид материали: еко кожа, естествена кожа или вълна. Изберете онзи от тях, който максимално отговаря на търсенето ви.

Ние от Антарес България ще ви дадем 3 години гаранция за качество, защото вярваме в нашите произведения. Дизайнерското мислене на производителите в съчетание с високият клас материали, използвани за осъществяване на проектите раждат крайният резултат, достигащ до вас под формата на мениджърски стол 8600 BLITZ EXECUTIVЕ.


Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Дамаска:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Механизъм:

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина 116-126 см Вид: Кашон Гаранция 36 месеца
Ширина: 50-68 см Тегло: Наличност: Доставка до 25 работни дни
Дълбочина на седалката: 46 см Обем: Подлакътници: Цена с включени подлакътници
Височина на седалката: 44-54 см Максимално тегло на потребител: 130 кг

Вход за Партньори