Inside

Мениджърски стол ABOVE

Базова Цена: 447.00 лв. с ДДС

  • модерен мениджърски стол с мрежеста облегалка в черен, син или червен цвят
  • седалка, тапицирана в черна дамаска меш
  • регулируема лумбална опора
  • регулируема облегалка за глава
  • синхронен механизъм с четири позиции на заключване, релакс функция и настройване силата на люлеене според теглото на седящия
  • газов механизъм за регулиране височината на седалката
  • подлакътници с меко покритие
  • стилна пластмасова кръстачка с колелца за всички видове настилки
  • максимално натоварване до 120 кг
Classic

Мениджърският стол ABOVE е една добра възможност да промените обстановката в офиса си и да си създадете неописуем лукс, комфорт и удобство, без дори да се налага да променяте банковата си сметка. Ние ви предлагаме Възможно най-доброто, появявало се някога на пазара. Имате нужда от качествен мениджърски стол, а не го откривате? Ние от Антарес сме вашето бързоскоростно решение. В рамките на 25 работни дни ще се превърнете в горд и законен притежател на тази несравнима мебел.

Модерният мениджърски стол се предлага с мрежеста облегалка в няколко цвята. Изберете между син, червен и черен и заявете своята поръчка. Мрежата е един от най-подходящите материали както за зимния сезон, така и за горещите летни месеци. Седалката, сама по себе си, е свръх удобна за всеки един. Тя е тапицирана в черна дамаска меш.

Столът разполага с регулируема лумбална опора, както и регулируема облегалка за глава. Ние се стараем да не пренебрегваме нито една част от тялото ви. За нас е от изключителна важност да му създаваме оптимален комфорт по всяко едно време. С покупката на стола ще се сбогувате автоматично с болките и чувството за натовареност, които са резултат от продължителното седене, часове наред.

Синхронният механизъм с четири позиции на заключване, релакс функция и настройване силата на люлеене според теглото на седящия, е едно от свръх предимствата на мениджърското решение, благодарение на която имате възможността да се почувствате като у дома си, дори и в моментите, в които сте на работното място.

Столът има газов механизъм за регулиране височината на седалката. Възползвайте се от него във всеки един момент, в който чувствате нужда от наместването й. Погрижили сме се и за вашите ръце, като ви осигуряваме меки и удобни подлакътници. Така няма да се получават мускулни схващания или друг вид дискомфорт.


Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Дамаска:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Механизъм:

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина 116-129 см Вид: Кашон Гаранция 24 месеца
Ширина: 51-68 см Тегло: 16.6 кг Наличност: Наличен на склад
Дълбочина на седалката: 51 см Обем: Подлакътници: Цена с включени подлакътници
Височина на седалката: 44-49 см Максимално тегло на потребител: 120 кг

Вход за Партньори